Veliki mesečni horoskop za jun

by | 1 juna, 2020
Mesečni horoskop za jun, Lepota i zdravlje

Šta nam zvezde donose za jun 2020. godine

 

 

Ovan

Piše: Astrolog Helena Cupac email: [email protected] FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

dnevni horoskop

Dragi Ovnovi, dajete sve od sebe da se maksimalno posvetite poslu, međutim, napetost koja vas i dalje prati vas ometa i zbog toga ne ide sve onako kako ste zamislili. Pored toga, članovi porodice su jedna od tema kojom ćete se baviti tokom meseca juna jer će te pokušati uneti harmoniju. Ukoliko ste u vezi ili u braku, neophodno je da budete hladne glave jer su, u suprotnom mogući sukobi. Slobodni pripadnici vašeg znaka u aktivni na društvenim mrežama i ovo je mesto preko kojeg možete upoznati zanimljivu osobu. Zdravlje je u redu, ali je neophodno da održite dobar san.

Bik

dnevni horoskop

Dragi Bikovi, u narednih nekoliko nedelja ćete se bavitj ličnim finansijama, posebno u prve tri nedelje meseca. Kako su dve planete u ovom vašem prirodnom polju, jedna od njih je u retrogradnom hodu, zapostavljeni troškovi dolaze u prvi plan. Na polju ljubavi, ukoliko ste u vezi ili u braku, nemogućnost da krenete napred, zbog nesporazuma iz prošlosti, vad čini nervoznima. Slobodni pripadnici vašeg znaka su raspoloženi za komunikaciju i na mestima zabave, poput kafića, imaju priliku sresti srodnu dušu. Zdravlje je stabilno, uz dozu tromosti.

Blizanci

dnevni horoskop

Dragi Blizanci, nekoliko planeta je u vašem prirodnom polju ličnosti, Sunce i Venera, pa će ovo biti vaš mesec. Lične ciljeve stavljate na prvo mesto, a uspevate ih na suptilan način sprovesti u delo. Ipak, naglašen ego može doneti sukobe u kolektivu. Što se tiče ljubavi, ako ste zauzeti, bez obzira na veliku volju da se razumete sa partnerom, to će ovoga puta izostati. Slobodni pripadnici vašeg znaka su skloni paralelnim kontaktima. Zdravlje je stabilno, ali se potrudite da ishrana bude uravnotežena.

Energija koja osvaja. Horoskopski znaci koji nikada ne staju

Rak

dnevni horoskop

Dragi Rakovi, jun je mesec u kojem nećete dozvoliti da bilo ko kontrira vašim stavovima. Zauzimate borbeni stav, što će izazvati iznenađenje u onima koji vas okružuju. Aktivni ste u smislu onoga što želite postići. Na polju ljubavi, ukoliko ste zauzeti, povlačite se, pa je taj stav izvor nezadovoljstva u voljenoj osobi. Ukoliko ste još uvek slobodni, tajna romansa je na vidiku ali je u pitanju nešto što će se ubrzo i razotkriti. Zdravlje je stabilno.

Lav

dnevni horoskop

Dragi Lavovi, posao vam je veoma važan, ali ovde je prisutna stagnacija. Koliko god pokušavali da krenete napred, suočavate se sa velikim brojem već prevaziđenih obaveza koje je sada zaista neophodno rešiti da biste nastavili dalje. Kontakt sa strancima. Ukoliko ste zauzeti, prisutna je tenzija u relaciji. Potrudićete se da je prevaziđete, s tim što morate znati da ne zavisi sve od vas. Slobodni Lavovi su orijentisani na posao. Romansa je moguća sa osobom koja je došla preko prijatelja ili se odnos zasniva na prijateljstvu. Hormonski problemi.

Devica

dnevni horoskop

Drage Device, ovo je mesec u kojem ćete malo relaksirati kada je poslovni segment u pitanju. U prve tri nedelje meseca su mogući novi projekti, koji vas neće dodatno opteretiti. Vaša vladajuća planeta ovog meseca kreće retrogradno pa tako i vi pravite malu retrospektivu. Na polju ljubavi, zauzeti pripadnici vašeg znaka imaju poteškoća u komunikaciji sa partnerom. Imate utisak da pričate potpuno različitim jezicima. Slobodne Device su na meti udvaranja dve osobe ali to ne primećuju ili ne shvataju na romantičan načina. Čuvajte se povreda.

Vaga

dnevni horoskop

Drage Vage, kada se radi o poslovnom delu, potrudite se da svoju energiju usmerite na pravi način. Imaćete priliku da ostvarite ciljeve, iako je vaša vladajuća planeta u retrogradnom hodu. Pored toga, drugačiji pristupi u odnosu na ostatak kolektiva prouzrokuje nesuglasice. Zauzeti pripadnici vašeg znaka ne razumeju partnerove želje i potrebe i sklad je sada samo vaša želja. Ako ste još uvek slobodni, ne možete krenuti napred jer je vaša pažnja usmerena na osobu koju već neko vreme znate i želite joj privući pažnju. Na polju zdravlja su moguće upale.

Najbolje i najgore kombinacije majke – ćerke

Škorpija

dnevni horoskop

Drage Škorpije, u junu ćete dati sve od sebe da na polju posla uvedete značajne promene. Imate želju da proširite svoje delovanje, što ćete jednim delom i uspeti. Finansije su stabilne sa potencijalom rasta. Ako ste u vezi ili u braku, prvocirate voljenu osbu, koja se tvrdoglavo drži svojih stavova i zbog toga se raspravljate. Slobodni pripadnici vašeg znaka su istovremeno zainteresovane za dve osobe, sličnih karaktera ali nedovoljno da bi im to bio prioritet. Osetljiva koža, sklonost promenama na koži.

Strelac

dnevni horoskop

Dragi Strelčevi, tapkate na mestu i to vam pričinjava veliko nezadovoljstvo. Novac vam je bolna tačka jer ne ide onako kako ste zamislili. Ne padajte na izazove i klonite se nesigurnih, odnosno sumnjivih ulaganja. Na polju ljubavi, partner želi razgovor, inicira ga ali nespretan izbor reči čini više štete nego koristi. Kontrolišite se u reakcijama. Slobodni pripadnici vašeg znaka moguća je romansa na putu, odnosno sa osobom koja je iz drugog mesta u odnosu na vaše. Bolovi u kolenima.

 

Jarac

dnevni horoskop

Dragi Jarčevi, prilično ste komunikativni, pa čak i povremeno agresivni prilikom kontakta sa drugima. Primetićete kako se teško zauzdavate u iznošenju stavova. Na vreme se zaustavite. Kašnjenja u vezi sa platnim prometom. Zauzeti pripadnici vašeg znaka svoju napetost prenose na relaciju u kojoj se nalaze i mogu povrediti voljenu osobu. Ako ste još uvek slobodni, posao je na prvom mestu, slaba organizacija oduzima puno vremena a mogući su sukobi sa rodbinom. Oprezno u saobraćaju.

Veliki godišnji horoskop za 2020. godinu

Vodolija

dnevni horoskop

Drage Vodolije, pred vama je mesec u kojem ćete najviše razmišljati o poslu i kako unaprediti ovaj segment vašeg života. Mogući novi dogovori koje je neophodno realizovati tokom prve polovine juna. Nakon toga, biće vreme za retrospektivu. Ako ste u vezi ili u braku, zauzetost poslom vas udaljava od voljene osobe, međutim, partner ima razumevanja. Slobodne Vodolije imaju priliku za novu ljubav ali i za obnovu prekinute veze. Prati vas umor.

Ribe

dnevni horoskop

Drage Ribe, planeta energije, akcije je i u junu u vašem prirodnom polju ličnosti. Ovaj tranzit omogućava da uvedete kvalitetne promene na polju posla ali će vam doneti i sukobe sa okolinom. Ako ste zauzeti, varnice su tu, nephodno ih je kvalitetno kanalisati da biste izbegli sukobe. Ako ste slobodni, ne čekate na ljubav već ste u potrazi za njom. Ipak, visoki kriterijumi ili nerealni zahtevi vam zamagljuju vid i ne uočavate zanimljivu osobu u svojoj blizini. Moguće su povrede.

Helena CupaćGuliver/Getty images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.