Mesečni horoskop za novembar 2022: Očekuju nas sudbinski susreti!

by | 29 oktobra, 2022
Mesečni horoskop za novembar 2022

Mesečni horoskop za novembar 2022. Blizancima donosi ljubav na radno mestu, dok Strelćčeve očekuje nezadovoljstvo u vezi. A šta vama donose zvezde tokom ovog meseca?
Mesečni horoskop za novembar 2022

 

email: [email protected]
FB: Astrolog Helena Cupac
Ig: @astrolog.helena.cupac
Telefon: 060/40-777-09

Mesečni horoskop za novembar 2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, u prvoj polovini novembra ćete se posvetiti finansijama i mnogi pripadnici vašeg znaka će zaključiti poslovne dogovore koji imaju za cilj poboljšanje vaše finansijske situacije. Takođe, u naredne četiri sedmice se oslobađate starih obrazaca, koji vas već neko vreme sputavaju. Budite oprezni u komunikaciji. Ako ste u vezi ili u braku, između vas i voljene osobe se razbuktavaju strasti. Pored toga, partner vam saopštava lepe vesti koje se tiču njegovog zaposlenja. Ukoliko ste slobodni, iako to nije vaša karakterna osobina, počinjete razmišljati o nekadašnjoj ljubavi i dvoumitr se da li ostvariti ponovni kontakt. Obratite pažnju na urinarni trakt i organe za reprodukciju.

Bik

Dragi Bikovi, pred vama je mesec u kojem ćete započeti neke nove, produktivne poslovne saradnje. Ukazuje se prilika da promenite poslovno okruženje, posebno tokom prve polovine novembra ili će doći do boljih radnih uslova. Od vas će se tražiti da se kreativno izrazite ali i da napustite zonu komfora. Troškovi. Ukoliko ste u vezi ili u braku, preporuka je da ne provocirate partnera, ukoliko se ne slažete oko nekih ličnih stavova. Neke vaše reči će zvučati veoma grubo. Slobodni pripadnici vašeg znaka imaju mogućnost da započnu romansu sa osobom naglašene harizme. Zaintrigiraće vas i doza misterije koju osoba poseduje. Zdravlje je stabilno.

Mesečni horoskop za novembar 2022- Blizanci

Dragi Blizanci, pravite korak nazad, kada je posao u pitanju. Imate potrebu da još jednom preispitate svoje prethodne postupke i da na taj način ispravite potencijalne greške. Ukazuje se prilika za napredovanje, što zapravo ima veze sa prošlošću, u smislu da već neko vreme očekujete dobre vesti na ovom polju. Zauzeti pripadnici vašeg znaka vatreno brane svoje stavove i uverenja u odnosu sa partnerom. Ovo je period u kojem će vam diskusija veoma prijati, samo povedite računa o granicama druge strane, da ne bi došlo do povređivanja emocija voljene osobe. Slobodni pripadnici vašeg znaka privlače pažnju osobe koju poznaju preko kolega ili posla. Ovo je neko ko već izvesno vreme ima simpatije prema vama. Čuvajte se posekotina.

Rak

Dragi Rakovi, povoljni aspekti planeta u vodenim znacima na vaše Sunce će u narednim sedmicama doprineti tome da se istaknete u okviru kolektiva. Nadređeni će vam dati podršku a za neke od vas i „zeleno svetlo“ za razvoj vaših ideja. Ovo će vas podstaći da pokažete i svoju kreativnu stranu. Ukoliko ste u vezi ili u braku, dolazi do promena u odnosu. Želite poboljšati relaciju i više zbližiti s voljenom osobom. Prinova na putu, za neke Rakove. Ako ste slobodni, menjate svoj emotivni status. Početak meseca donosi sudbinski susret. Imaćete želju da ovoga puta, svoju novu romansu neko vreme držite dalje od radoznalih pogleda. Zdravlje je u redu.

Lav

Dragi Lavovi, veoma važan mesec je pred vama, iako se to tako na samom početku neće činiti. Veliki broj pripadnika vašeg znaka će uspeti realizovati poslovne planove, započete još tokom oktobra, pa čak i ranije i to u trenutku kada dignete ruke od toga. Moguć je i priliv novca iz neočekivanog izvora. Zauzeti pripadnici vašeg znaka i dalje preispituju odnos u kojem se nalaze. Shvatate da je druga strana, zbog briga poslovnog tipa, distancirana u odnosu na vas. Zbog toga su mogući i prekidi ili sukobi. Ako ste još uvek slobodni, ma koliko se trudili da krenete napred na emotivnom planu, nećete u tome uspeti. Postoje lekcije koje još uvek niste savladali. Zdravlje je stabilno.

Mesečni horoskop za novembar 2022- Devica

Drage Device, vaš uspeh u narednim sedmicama će se ogledati u sposobnosti da na pravi način iskomunicirate sa kolegama i nadređenima, odnosno, da svoje ideje plasirate razumljivo i jednostavno. U tome ćete biti uspešni. Moguć kraći, poslovni put. Ukoliko ste u vezi ili u braku, na početku meseca su moguće manje trzavice, ali već nakon prve nedelje novembra dolazi do harmonizacije odnosa. Slobodni pripadnici vašeg znaka imaju priliku da uđu u vezu, međutim, za sada vam se nudi samo površna relacija i zbog toga ćete se neko vreme dvoumiti. Zdravlje je stabilno.

Vaga

Drage Vage, početak meseca će vam doneti šansu da ostvarite nove načine prihodovanja, a sama realizacija je moguća već u prvoj sedmici novembra. U vama će se javiti strah da li rizikujete potencijalni gubitak novca, jer je u pitanju neka vrsta ulaganja s vaše strane. Druga polovina novembra je stabilnija, a i odnosi sa saradnicima su kvalitetniji. Ukoliko ste u vezi ili u braku, dajete sve od sebe, a u tome i uspevate, da poboljšate odnos sa voljenom osobom. Drugoj strani je sada potrebna vaša moralna podrška. Ukoliko ste još uvek slobodni, imate nekoliko kandidata za ulazak u vezu, a vi se odlučujete za osobu koja vam direktno pokazuje interesovanje. Pripazite na ishranu.

Škorpija

Drage Škorpije, ovo je vaš period godine i sada ćete imati utisal da su svi reflektori na vama. Pravite korak napred u karijeri, započinjete kvalitetne saradnje, a uz to ide i bolje finansijsko stanje. Rešavate se dugovanja, međutim, pripazite da ne napravite neka nova zaduženja. Zauzeti pripadnici vašeg znaka imaju nameru da se maksimalno posvete partneru i odnosu sa njim. Ovo bi za neke značilo i da može doći do prekida odnosa, pod uslovnom da je isti već načet. Slobodni Škorpioni već u prvoj sedmici novembra imaju priliku za ulazak u vezu, ali i ostali dani su značajni kada je ljubav u pitanju. Povratak osobe iz prošlosti. Zdravlje je stabilno.

Mesečni horoskop za novembar 2022- Strelac

Dragi Strelčevi, kod vas je u narednim danima prisutna pojačana doza nervoze ali i iščekivanja, što će se negativno odraziti na vaš učinak na polju posla. Ukoliko dozvolite strahovima da vas nadvladaju, mogući su propusti koji će kasnije prouzrokovati negativne promene na ovom polju. Budite skoncentrisani na ono što radite i držite se proverenog pristupa. Ukoliko ste u vezi ili u braku partner pokazuje nezadovoljstvo odnosom, zamera vam na sitnicama a vi to pokušavate i nekako uspevate držati pod kontrolom. Ako ste slobodni, jedna osoba već neko vreme pokušava da vam se približi i sada joj dajete šansu. Zdravlje je u redu.

Jarac

Dragi Jarčevi, rezultati vašeg rada polako pristižu, što vas čini zadovoljnima pa se odlučujete posvetiti malo ozbiljnije planovima koje ste ostavili po strani. Kao i do sada, biće vam potrebno strpljenje, ali i druga perspektiva, odnosno pristup onome što radite. Finansije su stabilne, ali ponovo ulažete u posao. Ukoliko ste u vezi ili u braku, zajedno sa partnerom pravite planove koji se tiču doma, renoviranja… za neke od vas je moguća i prinova. Slobodni pripadnici vašeg znaka uspevaju privući pažnju osobe koju već neko vreme posmatraju, odnosno analiziraju. Odlučujete da ostavite strahove po strani i da preuzmete rizik, koji će uroditi plodom. Zdravlje je stabilno.

Vodolija

Drage Vodolije, očekuje vas veoma uzbudljiv mesec, posebno kada govorimo o polju posla, odnosno karijere i statusa. Uspevate se nametnuti kao autoritet, a u tome imate veliku podršku saradnika koji veruju u vas. Neke Vodolije započinju saradnju sa prijateljima. Finansije su stabilne. Ukoliko ste u vezi ili u braku, posvetite malo više pažnje voljenoj osobi koja će se, u suprotnom, osećati veoma usamljeno i odbačenom. Pokažite emocije, druga strana će vam biti zahvalna. Ako ste slobodni, za vas se zanima osoba koja vas poznaje isključivo preko društvenih mreža i moguć je početak komunikacije. Loša cirkulacija.

Ribe

Drage Ribe, odlučujete da se posvetite svojim uverenjima. Pravite neke sitne izmene, u smislu odstranjivanja stavova koji vas sputavaju. Razmišljate da se dodatno edukujete a povoljan momenat za to je prva polovina meseca. Jedan susret može označiti početak promena na bolje na poslovnom planu. Ukoliko ste u vezi ili u braku, zametaće vam povučenost partnera, odnosno veoma slaba komunikacija. Preporuka je da ne isterujete do kraja ono što vam smeta, već da sačekate da se druga strana sama otvori, na šta nećete dugo čekati. Ako ste slobodni, jedan poziv od strane prijatelja možr doneti susret sudbinskog karaktera u smislu poznanstva koje će prerasti u ozbiljnu emotivnu priču. Vitalni ste.
Lepota i zdravljenatala krechetova/Istock/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.