Muškarci Strelčevi će za ljubav uraditi sve

by | 1 marta, 2019

Iako Strelčevi važe za osobe koje se ne vezuju i uživaju u svojoj komfor zoni, poznati kao najsebičniji pripadnici Zodijaka, oni zapravo gube glavu, kada nakon mnogo avantura, konačno sretnu osobu svog života. Kada jednom spoznaju ljubav, spremni su na sve zbog nje,

Iako nisu fatalisti i ne zaljubljuju se olako, Strelčevi potpuno gube glavu u susretu sa pravom ljubavlju. Nakon mnogobrojnih avantura, koje isprobaju tokom života, oni se umore i potroše i u tom trenutku potrebno im je utočište, oličeno u osobi koju vole.

S obzirom da imaju istančan njuh za avanturu, slično je i kada je reč o njihovoj srodnoj duši. Ustanju su da je odmah prepoznaju i da skinu zvezde s neba dok je ne osvoje.

A kakva je osoba, koju će oni želeti na duže kraj sebe? Zabavna, duhovita, avanturista i pre svega spremna da im da potreban prostor, jer Strelčevi ne trpe gušenje i preveliku posesivnost.

Međutim, koliko god da se trude, zaista im je teško da iz korena promene mnoge svoje navike, pa će osobi koja je sa njima zaista trebati čelični živci.

Sve u svemu, kada sve dođe na svoje mesto, Strelčevi postaju partneri za poželeti!

Pročitajte i…Veliki mesečni horoskop za mart 2019.

Tagovi:

top

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.