Najgore osobine horoskopskih znakova

by | 2 decembra, 2017

Niko nije savršen – upravo zbog toga vam predstavljamo najgore osobine svakog horoskopskog znaka. Međutim, ovo ne treba shvatiti kao „šta da radim, takva sam“, već uradite sve da te mane ublažite.

Ovan
Nikada zapravo ne promisli dobro o stvarima. Ovnova brzopletost nadaleko je poznata, ali i sklonost da mu stvari brzo dosade. Zbog toga vrlo često odluke donosi naglo i nepromišljeno. Spontanost i brzina ponekad su dobar izbor, ali o nekim stvarima ipak treba bolje razmisliti.

Bik
Veliki materijalisti. Samozadovoljni, ćutljivi, dosadni… Njihov najveći je psihički problem što nemaju problema. Sve im je super i nemojte ih mučiti sa svojim problemima jer oni ih nemaju. Njima treba stvoriti problem da bi im život bio zanimljiviji. Njihov mir je savršen dok se ne pretvori u manično ludilo, kada ih izbacite iz takta, tada se svojim rogovima, noževima i sve što se nađe pri ruci izobličenog lica idu prema vama kao na matadora koji nosi crveno. Tada se zakopajte sami ili pripremite sekiru, neće popustiti ni na izvinjenja.
Blizanci
Previše usmereni sami na sebe iako znaju da ne bi smeli biti takvi. Biti sam sebi na prvom mestu ponekad je poželjno, pa i potrebno, i svako na to ima pravo, ali nekada bi trebalo misliti i na druge i ne biti toliko fokusirani samo na sebe.

Kliknite na sledeću stranicu…

Rak
Brzopleto donosi sulude zaključke temeljene na njegovim brigama i nesigurnostima. Osećajni rakovi skloni su previše prepustiti se sopstvenim strahovima i neracionalnostima i tada donose pretpostavke koje zapravo nemaju veze sa stvarnošću. Pokušajte biti racionalniji i život vam više neće biti toliko komplikovan.
Lav
Postane jako nervozan kada je frustriran. Srčani i temperamentni Lav neće pasivno sediti kada naiđe na probleme i prepreke. Biće glasan, ljut, razdražljiv kada ga nešto frustrira. Savet je da malo smirite strasti jer svojim ponašanjem možete i uplašiti ljude oko sebe.
Devica
Nikada ne kaže drugima kako se zaista oseća. Neretko rezervisana i distancirana Devica u mnogim će situacijama svoje prave osećaje radije zadržati za sebe nego ih podeliti sa drugima. Diplomatski će ostati neutralna, ali iznutra će je to mučiti. Ako počnete govoriti kako se zaista osećate, život će vam postati jednostavniji i zapravo lepši.

Kliknite na sledeću stranicu…

Vaga
Narcisoidni šizofrenici, ogledalo im je najbolji prijatelj, potpuno nestabilni, treba im nedelju dana da se odluče hoće li naručiti i šta, toliko su lenji da je pravo čudo kako uopšte ustaju iz kreveta. Bezdušni, bez srca, bez krvi. One znaju voleti samo ako ste finansijski ili položajno istaknuti. Reč prijatelj ne postoji, koliko god im se otvorite, nećete dobiti ni približno jednako jer one samo pažljivo slušaju vas a svoje karte ne otvaraju. Draže su im 1.000 lepih laži, nego jedna bolna istina, zato su najuspešniji u laganju čak i sebe.

Škorpion
Kada je ljut kaže vrlo ružne stvari o ljudima ne razmišljajući o tome kakvu štetu to može napraviti. Tajanstven i impulsivan Škorpion može biti super prijatelj, ali ako ga naljutite često neće birati reči. A ružne reči mogu ostaviti ružne posledice. Zato pre nego nešto kažete, razmislite – mudra misao koje se uvek dobro setiti kada bujica reči samo što nije prsnula sa usana.
Strelac
Jako je loš u tešenju drugih iako zaista želi pomoći. Strelac jednostavno nije majstor u tešenju pa često umesto da pomogne, napravi još veću štetu jer ne zna pronaći prave reči pa sve ispadne naopačke. Možda bi bilo najbolje da prijateljicu kojoj treba uteha samo zagrlite bez ijedne izgovorene reči?

Kliknite na sledeću stranicu…

Jarac
To su manipulatori, bez toga da su toga sami svesni. Jarčeva autoritativnost nadaleko je slavna, a ponekad ta prirodna sklonost dominiranju može preći u manipulaciju. Budite obazriviji i mekši prema drugima i oni će vas tada više ceniti i smatrati vas osobom od koje mogu učiti i na koju se mogu ugledati.
Vodolija
Vrlo hladan i ukočen. Zaista šteta da se luckasti vodolija čini takvim jer iznutra je on vrlo topao, pristupačan i druželjubiv. Smanjite taj „gard“ nezainteresirane osobe koju niko i ništa ne dira i ljudi će vas još više voleti.
Ribe
Uvek beže od svojih problema. Najveći sanjari u horoskopu, Ribe sklone su bežati od stvarnosti u neki svoj svet gde su osećaju sigurnije i zaštićenije. Ali u većini slučajeva problemi se neće rešiti sami od sebe! Budite hrabri, izađite iz svog balona i uhvatite se u koštac sa problemima – verujte, osećaćete se bolje i samouverenije.

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu!

Foto: Thinkstock

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.