Najgori muževi horoskopa: Saznajte sa kim nije lako biti u braku!

by | 3 maja, 2023
Najgori muževi horoskopa

Ovo su najgori muževi horoskopa, pa obratite posebnu pažnju!

Kao što nam astrologija preporučuje idealne parove, otkriva koji znakovi Zodijaka su najbolji roditelji, tako nam horoskop otkriva i ko baš i nije podoban za brak. A u nastavku vam otkrivamo top 5 najgorih muških supružnika!

Najgori muževi horoskopa

Strelac

Strelac je znak nezavisnosti i slobode, pa može biti teško da se smiri. Pošto Strelac nastoji da svi njegovi društveni odnosi, uključujući i romantične, ne narušavaju njegovu slobodu, brak za njega može biti korak na koji je jednostavno nemoguće odlučiti. To im daje reputaciju da ih je teško razumeti kada je ljubav u pitanju. Zbog toga se ne slažu dobro sa domaćim i porodično orijentisanim predstavnicima vodenog znaka Raka.

Najgori muževi horoskopa-Vage

Vage su veoma romantični muškarci i odnosi sa njima se uvek lepo razvijaju. Oni će stvoriti divnu atmosferu u kući kojoj će se svi diviti. Cene ravnotežu i traže međusobnom razumevanju, što ih čini veoma diplomatskim muževima. Međutim, u vezi, ovi muškarci mogu biti previše sebični, stalno uzimajući i ne dajući ništa zauzvrat. Uprkos činjenici da mogu da šarmiraju i da se zaljube u bilo koga, uvek im je potrebno puno ličnog prostora, a nije svaka žena u stanju da svom mužu pruži toliko slobode. Za njih je opsesivno ponašanje i sumnja partnera razlog za odlazak.

Devica

Device su obično toliko vredne i svrsishodne da im je porodica na prvom mestu tek nakon postizanja željenog statusa i ostvarenja u karijeri. Ne ulaze u veze brzo ili impulsivno, ali ako ste strpljivi, možete ih vezati za sebe. U ovom slučaju ćete naći podršku u njihovom osećaju saosećanja i podrške. Device teže što većoj predvidljivosti i stabilnosti u odnosima, a pritom retko pokazuju neodlučnost. One su uvek jasne šta žele i ne prave kompromise dok ne sretnu nekoga ko ispunjava njihova očekivanja. Ali oni koji su na kraju prestali da ispunjavaju svoje standarde, odlaze bez žaljenja i lako nastavljaju dalje.

Najgori muževi horoskopa- Lav

Lav je duša kompanije, veoma društveno orijentisan znak. Oni uvek traže povećanu pažnju prema sopstvenoj ličnosti, a da biste uhvatili kratkotrajnu pažnju Lava, morate biti izvanredna osoba. Ako ste uspeli da osvojite srce predstavnika znaka, biće vam zabavno u braku. Lavovi su kreativne osobe koje privlače ljudi koji su bistri i zanimljivi kao i oni. Međutim, potrebna im je stalna promena pejzaža i daju sve od sebe da izbegnu dosadnu rutinu koju često povezuju sa porodičnim životom.

Vodolija

Vodolije su izuzetno inventivne i uvek inovativno razmišljaju, možda čak i previše, pa je njihova ideja o ljubavi i braku, po pravilu, takođe jedinstvena i osebujna i možda se uopšte ne preklapa sa opšteprihvaćenom. Obično su toliko zauzeti projektima i kreativnošću da imaju malo vremena za romansu. Međutim, Vodolije su često odlični partneri, ali se ne plaše usamljenosti i čak uživaju u njoj, stoga nisu skloni postojanosti – izuzetno ih je teško zadržati u braku.

Lepota i zdravljefizkes/iStock/Getty Images Plus via Getty Images