Najnegativniji horoskopski znakovi: Oni kvare svima raspoloženje!

by | 7 juna, 2023
Najnegativniji horoskopski znakovi

U nastavku vam otkrivamo koji su to najnegativniji horoskopski znakovi. 

Ovim znakovima Zodijaka uvek nešto smeta, stalno se žale, a kao rezultat toga, uspevaju da vam pokvare raspoloženje… Da vidimo o kome je reč!

Najnegativniji horoskopski znakovi

Devica

Device su izuzetno ljubazne, sve dok stvari ne krenu naopako. Oni su „skloni” da iskaljuju ljutnju ili razočaranje, posebno zato što imaju veoma velika očekivanja, uglavnom od sebe, a manje od drugih. Uopšteno govoreći, puštaju da im smetaju male stvari, na primer kada nešto nije tamo gde su ostavili ili ne ide kako su planirali. Pored toga, ovaj znak može da gunđa jer ne sluša. Ako živite sa Devicom, dobro znate šta znači reč „jadan“ i bez ozbiljnog razloga i način na koji funkcioniše, ubrzo preneti nezadovoljstvo na vas, pa čak i kada budete srećni ili uzbuđeni zbog dobre vesti ili predloga.

Rak

Rakovi su mrzovoljni (čast izuzecima). Kada su u najboljem izdanju blistaju, kada ih neko povredi ili nekoga koga voli ih kritikuje, onda počinje sunovrat. Osim toga, vrlo ozbiljno shvataju društvene razlike, (ako nisu bogati jer se onda stvar menja), odnose i razdvajanja ili porodične razlike. Žaljenje i jadanje, kao što je „svi osim mene imaju“ ili „da imam para, uradio bih ovo” im nije strano. A sve to i te kako utiče na raspoloženje ljudi u njihovoj okolini.

Najnegativniji horoskopski znakovi- Ribe

Kao i Rakovi, i Ribe su veoma emotivni znakovi, sa čestim promenama raspoloženja. A tamo gde su svi raspoloženi počinje njihova drama. Suzne oči, pognuta glava su registrovani znak da će uskoro početi jadikovanje i da ćete se jednom zauvek oprostiti od svog dobrog raspoloženja, jer su i oni jedni od onih koji utiču na svoju okolinu i ispunjavaju je bilo pozitivnom ili negativnom energijom.

Jarac

“Uzemljenje” je specijalnost Jarca i naravno da će vam baciti tu liniju ili vam dati onaj savet koji će vas nespretno baciti na zemlju. Retko ćete deliti radost sa njim i slaviti zajedno, jer on uvek pronađe manu svemu. A to i te kako prenose na ljude u svojoj okolini.

Lepota i zdravljeoatawa/iStock/Getty Images Plus via Getty Images