Nedeljni horoskop: 25.7. do 31.7: Šta donosi nedelja mladog meseca?

by | 24 jula, 2022
nedeljni horoskop

Na početku sedmice pršte emocije, a potom sve usporava… Jarčevi moraju da paze na temperament, a Bikovi na jezik

Nedeljni horoskop od 25.7. do 31.7.

OVAN

Možda i niste ljubitelj društvenih mreža, ali one su nužno zlo u današnjem svetu. Upotrebite ih za razvoj posla: naučite sve što možete, budite kreativni, čak razmislite o nekim mrežama koje nisu uobičajene za razvoj biznisa. To zaista može da bude značajno.Vreme je za potpuno novo poglavlje u ljubavnom životu, sada kada Venera hoda kroz vašu petu kuću. Ako ste u vezi, vreme je da je malo začinite i osvežite. Ako niste, bez brige, sada je pravo vreme da nađete partnera koji će vas iznenađivati i uzbuđivati – baš po vašoj meri.

BIK

Vi ste poznati kao neko ko iznosi istine i konstruktivne kritike, ali pripazite malo na način na koji to činite. Jedna od vaših kritika mogla bi jako da povredi vama blisku osobu i da vas dovede do ozbiljnog nesporazuma. Ako se to dogodi, ne smišljajte izgovore, jednostavno se izvinite.

Na polju karijere upadate u  manji zastoj, ali nedajte da vas to omete. Umesto da očajavate i pokušate da izvedete neizvodljivo, jednostavno se odmorite. Napunite baterije, uživajte u letu. Kada bude vreme imaćete energije za sve poduhvate.

BLIZANCI

Ne baš mali trošak navešće vas da preispitate na koji način raspolažete novcem. Vreme je za malo štednje. Pripazite da li svi koji koriste vašu velikodušnost umeju i da je vrate. Ne, nećete izgledati kao škrtica, samo ćete napokon voditi računa o svom budžetu.

Vreme je za saradnje na polju posla i to na lokalnom nivou. Pravo je vreme da pređete na plan B i da osvojite najpre ljude oko sebe, a potom da krenete sa širenjem svojih ideja.

RAK

Neko je pred vas stavio nerealno visoke ciljeve i vi niste reagovali na vreme. Sada ste se našli u situaciji da zbog toga što ne možete da dosignete ovako nemoguća ostvarenja vi preispitujete svoje sposobnosti. Nemojte to raditi, radije preispitajte situaciju i rešite je na način koji je izvodljiv.

Krajem nedelje počinje moćan i važan period za sve koji u poslu koriste moderne tehnologije. Ako niste među njima razmislite da li biste mogli da ih uvrstite u svoj posao. Vreme je!

LAV

Vi ne priznajete lako svoje greške, pa ni one u procenama. Ipak, sada će vas situacija navesti da priznate da je neko iskoristio vašu dobrodušnost i da nije bio iskren prema vama. Ne gubite vreme na samokritiku, jednostavno prihvatite lekciju.

Sunce je u vašem znaku i vreme je za radost i za nove ljubavi. Budite među ljudima, krećite se i budite otvoreni za zabavu i nova poznanstva.

DEVICA

Super je što imate status zvezde u usponu, ali ne dajte da vas on ponese. U većini poslova zaista značajnu ulogu imaju timovi i nemojte zaboraviti da odate priznanje svakom članu koji daje svoj doprinos.

Vaša „komplikovano je“ situacija sada mora da se raščisti . Ili ćete priznati osećanja i vezu podići na dublji nivo, ili je vreme da oslobodite jedno drugo. Sve u svemu, dosadašnja situacija vas više neće zadovoljavati.

VAGA

Veoma ste samouvereni od kako je, 19. jula, Venera ušla u vaše polje karijere. Ipak, nemojte sakrivati kada nešto ne znate ili smatrate da niste dovoljno dobro savladali. Ljudi će više ceniti vašu iskrenost i rado će vam pomoći.

Mogući su talasi u ljubavnom životu. Sada je takva konstelacija na nebu da će sve veze koje su na nešto slabijim osnovama morati da dožive neku vrstu kraha. Ali ne paničite – ovo ne znači neminovno raskid, već preusmeravanje kursa.

ŠKORPIJA

Vi niste od onih koji će ostaviti na cedilu sebi bliske i drage ljude. Ali, trenutno ste toliko skoncentrisani na sebe i svoja dostignuća, da bi se moglo dogoditi da se vaši bliski osete zanemareno. Odvojite vreme da saslušate prijatelje i porodicu.

Na vašem nebu pojaviće se neka „treća osoba“. Iskušenje bi zaista moglo da bude veliko, ali bi trebalo da odolite. Strast možda postoji, ali nema dubinu koju ste već ostvarili sa svojim partnerom. Svoje strasti usmerite ka partneru.

STRELAC

Vaše emocije su trenutno toliko jake da ste bili spremni da strmoglavce uletite u jednu novu vezu. Uskoro ćete osetiti blago zasićenje i shvatiti da ste doživeli previše toga previše brzo. Slobodno usporite, prilagodite tempo i dozvolite sebi da proverite da li tu zaista ima nečega ozbiljnijeg.

Zvezde vas pozivaju na velike stvari. To nije nužno karijera i neki novi projekat, to može biti i ispunjenje neke želje koje ste dugo odlagali. Možda odete na njeko egzotičnije putovanje, posvetite se svom hobiju i razvijete ga, upišete neku edukaciju. Samo napred.

JARAC

Inače ste hladni kao led, ali sada će vaše emocije prštati na sve strane. Za to je kriv sudar Venere i Urana. Nećete imati strpljenja ni za šta i ni za koga i sve će izazivati burne reakcije. Prisetite se zašto ste kratkog fitilja i pokušajte da obuzdate temperament.

Preka narav ostaviće traga i na vašoj vezi, jer ni partner baš neće biti rad da mirno trpi ispade. Moguće su burnije rasprave i svađe, ali ne brinite – efekat je kratkotrajan, sve će biti u redu.

VODOLIJA

Jedan odnos naći će se na ispitu. Neće više biti načina da sprečite konfrontaciju i da biste izveli stvari na čistac sledi vam jedan prilično buran razgovor. Ipak, branite svoj integritet u potpunosti. Nemojte se pretvarati, nemojte izbegavati temu, samo otvoreno recite šta mislite i ako ste nekog povredili ponudite zagrljaj i iskreno izvinjenje.

Slobodne Vodolije, u doba Lava, vi jednostavno privlačite pažnju i imate uspeha na polju romatike. Ne dajte da vam to udari u glavu i nipošto nemojte da se igrate tuđim osećanjima.

RIBE

Sada je od ključne važnosti da budete iskreni prema vama dragoj osobi, kada vam bude zatražila savet. Nemojte brinuti o tome da ćete je povrediti, teže će i gore biti ako joj prećutite nešto. Zato, samo hrabro.

Na poslu, verovatno se suočavate sa novom situacijom ili novim radnim mestom. Nigde ne žurite, ovo je period da upoznate sve okolnosti, da naučite nešto novo i da postavite osnove za budući razvoj.

Pročitajte i o najvažnijem astro događaju ove sedmice.

gstockstudio/gettyimagesplus

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.