Nedeljni horoskop od 15. do 21. avgusta: Koga čega uzlet karijere, a koga neočekivano putovanje?

by | 14 avgusta, 2022
nedeljni horoskop od 15. do 21. avgusta

Ove nedelje svi znaci suočavaju se sa opozicijom Sunca i Saturna koja traje do 17. avgusta. Ona stvara probleme sa autoritetima, u odnosima između generacija, kako na porodičnom novou, tako i na globalnom. Tokom ovog perioda, poželjno je smanjiti društvenu aktivnost, više se opustiti.

 

Za većinu nas ovo je period kada treba da vežbamo strpljenje i samodiscipline u onim oblastima života nad kojima u našem natalnom horoskopu vlada Rak. Za kojima Rak vlada sedmom kućom, možda će biti teško da komuniciraju sa partnerima. Ako Rak vlada desetom kućom (ciljevi i karijera), može doći do situacija koje usporavaju karijeru.Mars će 20. avgusta preći u znak Blizanaca, što će smanjiti njegovu prirodnu agresivnost. Tokom ovog perioda postaćemo fleksibilniji, diplomatskiji i susretljiviji. Ali u isto vreme možemo osećati nervozu, nedostatak koncentracije, sklonost ishitrenim zaključcima.

Poslednja četvrt meseca (19. avgusta) zahtevaće od nas da pokažemo zahvalnost onima koje smo potcenili ili nezasluženo zaboravili. I još – da tražimo dugove od onih koji su nam odavno dužni. Opozicija Merkura i Neptuna 21. avgusta izneće u prvi plan pitanja karijere.

 

Nedeljni horoskop od 15. do 21. avgusta

OVAN

Za Ovnove će treća nedelja avgusta doneti dva međusobno isključiva trenda – neki od njih će bukvalno raditi dok ne padnu, a neki će, naprotiv, dati pun zamah svojoj lenjosti. Definitivno ne vredi u ovom periodu započinjati nove poslove i projekte. Mnogi Ovnovi će se suočiti sa podlostima na poslu od strane svojih kolega. Sve ovo će naterati Ovnove da razmišljaju o da li su napravili dobar izbor profesije i da li vredi nastaviti ovako problematične projekte? Krajem nedelje situacija će početi da se popravlja, posebno za one koji su nastavili da „rade šta moraju“.

 

BIK

Bik će najviše vremena posvetiti stvarima vezanim za porodicu i rodbinu. Mogu se pojaviti pitanja u vezi sa nasleđem, nekretninama, zemljištem ili popravkama. Osećaj samopouzdanja i radosti obiće vodeće emocije Bika u ovom periodu. Ni manji problemi na poslu krajem nedelje ga neće zaseniti. stanje mira i spokoja veoma je karakteristično za većinu Bikova i uživaće u tome cele nedelje. Pri tome, Bik ipak ne treba da zaboravi da ovakav mir može da znači i da stagnirate na nekom polju. Jer, napredak zahteva promene, a promene nikad  ne protiču u miru.

 

BLIZANCI

Većina Blizanaca uživaće u trećoj nedelji avgusta, posebno u materijalnoj sferi. Sticanje novih resursa i prioriteta, konkretne pogodnosti, mogućnost da se dobije nešto vredno. I nije bitno da li je u pitanju novo iskustvo, finansijski uspeh ili duhovno bogaćenje – Blizanci će moći da imaju koristi od svega. Nova poznanstva za mnoge Blizance će se pretvoriti u prijateljstvo, a pojedinačni predstavnici ovog znaka konačno će moći da uspostave obećavajuće odnose. Zdravlje neće praviti probleme, a dobro raspoloženje će vladati cele nedelje.

 

Nedeljni horoskop od 15. do 21. avgusta – RAK

Pred Rakovima je teška nedelja, što je, pre svega, posledica preteranog konzervativizma i tradicionalnog karaktera ovog znaka. Konvencionalne i uhodane metode rešavanja problema neće uspeti. Rakovi će se naći u stanju koje je za njih gore od bilo kakvog stresa – moraće da se ponašaju na nekonvencionalan način, da se igraju van shema i pravila, da traže rešenja i da prave kompromise sa sopstvenim uverenjima.  Oni Rakovi koji budu u stanju da se ponovo izgrade pobediće okolnosti, jer će početi da koriste metode koje nisu tipične za njih.

 

LAV

Lavovi bi trebalo da uzmu tajm aut i shvate da forsiranje događaja, konfrontacija i borba sada neće doneti ništa konstruktivno. Da, Lavovi imaju mnogo energije, ona se preliva, a prati je nestrpljenje, povećana aktivnost, želja za delovanjem. Sada je bolje da počnete da planirate svoje akcije, „napustite bojno polje“ na neko vreme, malo se smirite i oslobodite se uzbudljivih pitanja i situacija. Ovo će vam omogućiti da sve sagledate spolja i donesete pravu odluku. U suprotnom, krajem nedelje telo će početi da se iscrpljuje, umor i apatija će se nagomilati, a Lavovi će postati ranjivi na sve vrste negativnih spoljašnjih uticaja.

 

DEVICA

Raspoloženje Device u trećoj nedelji avgusta biće nešto slično raspoloženju Lava. Jedina razlika je u tome što će Devica to podneti mnogo bezbolnije i smirenije. Većina tipičnih Devica sasvim razumno se oslanja na usamljenost i samorefleksiju. Oni poštuju svoju želju da budu u nekoj dobrovoljnoj izolaciji od svog okruženja, da preispitaju i nešto odluče. Stanje kada se „ništa ne dešava“ imaće lekovito dejstvo na Device – oni će dočekati novi period sabrani, samouvereni, znajući šta žele i kako će to postići.

 

VAGA

Emocije i nezadovoljene želje neće dozvoliti mnogim Vagama da ostvare dugogodišnji cilj i da ostave svoj prošli život iza sebe. Na primer, neke Vage neće moći da se reše veza od kojih su već digle ruke i koje su pri samom kraju. Istovremeno, mnogi predstavnici ovog znaka imaće pravu priliku da promene svoje polje delovanja, dobiju vredan poklon od voljenih ili započnu nove romantične veze, promene svoje živote. Da li će Vaga iskoristiti ovu priliku zavisi od svakog pojedinačnog predstavnika ovog znaka.

 

Nedeljni horoskop od 15. do 21. avgusta – ŠKORPIJA

Treća nedelja avgusta uroniće Škorpije u  posao, učenje, finansijske poslove i prihode. Važno je ne propustiti trenutak i ne odlagati za sutra ono što se može učiniti danas. Lenjivci će biti na gubitku. Vredni i odgovorni predstavnici ovog znaka imaće dobre šanse da započnu novi projekat, unaprede materijalnu sferu i počnu da uče nove veštine. Postavljanje realnih ciljeva i metodično kretanje ka njima je najbolji savet za aktuelni period za Škorpije. Ciljevi mogu biti bilo šta, od čisto materijalnih do romantičnih.

 

STRELAC

Strelac će uroniti u porodične poslove i brige, svakodnevne situacije i materijalnu sferu života. Deca i problemi u vezi sa njima takođe će ih primorati da im posvete mnogo pažnje i vremena. Mogu se javiti problemi  vezani za popravke, sticanje imovine ili preseljenje. Možda ćete morati da počnete da se pripremate i aktivno učestvujete u porodičnim proslavama, ugošćujući goste ili posećujući rodbinu. Strelci, koji još nisu vezani brakom, počeće da razmišljaju ili ozbiljno planiraju svoj porodični život. Emocionalno stanje Strelca biće prilično harmonično i pomoći će da se uspešno prevaziđu manji problemi ovog perioda.

 

JARAC

Jarčevi će početak nedelje dočekati u stanju dinamične ravnoteže. Brojne situacije mogle bi da vas izvedu iz takta, jer morate da kontrolišete mnogo stvari – projekte, odnose, ciljeve i zadateka. Ipak, spoljna previranja, poteškoće i konfuzija biće prilično uspešno nadoknađene unutrašnjom smirenošću Jarčeva. Jarčevima će biti potrebne sve njihove veštine i iskustvo da bi svoje poslove održavali na nivou. Merkur će se fokusirati na putovanja, sastanke, veliki obim poslovnih papira i prepiske, a takođe će pružiti priliku da proširite svoju sferu uticaja u profesionalnom polju ili čak da promenite posao.

 

VODOLIJA

Nepažnja, nespremnost da se koncentrišete na određeni problem, izbegavanje svega dosadnog i tmurnog zahvatiće Vodoliju početkom nedelje. Najverovatnije, ovo je samo odbrambena reakcija Vodolija, koji će početi da se osećaju nesigurno zbog svojih prethodnih postupaka i odluka. Moguće je da su inspiracija i entuzijazam jednostavno napustili Vodoliju na neko vreme, a poverenje u sebe i svoje sposobnosti pobegle sa njima.  Vodolije treba da analiziraju svoje emocije, da malo predahnu i nastave da budu produktivne.

 

RIBE

Ribe će nastaviti trendove prethodne nedelje avgusta, ali u nešto mekšoj i svetlijoj formi. Ribe će iznenada osetiti nedostatak ljubavi, emocija od svojih najmilijih. A najboljim načinom za privlačenje pažnje smatraće budalasto ponašanje, nerazumne postupke i smešne nestašluke. Ali ova tendencija neće imati nikakve veze sa materijalnom sferom života. Ovde sve jednostavno ide dobro- prihodi su stabilni, izgledi su obećavajući, bonusi i bonusi će doneti radost.

Mesečni horoskop za avgust donosi nam astrološkinja Helena Cupać

mariakomeeva/gettyimagesplus

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.