Ova četiri horoskopska znaka važe za promiskuitetne

by | 20 januara, 2019

1. Škorpija

Za Škorpije se često može čuti kako oni predstavljaju seks, a često odlaze iz krajnosti u krajnost: ili će imati nekoliko partnera odjednom ili će biti u potpunosti opsednuti jednom osobom. No, kako god bilo, seks je važan deo njihovog života, koji ih tera na izazove te stalnu potragu za nečim novim i uzbudljivim.

2. Ribe

Ribe su sklone životu u svetu mašte pa često poljube puno krivih osoba, dok ne pronađu onu pravu. Drugim rečima, kod ovog horoskopskog znaka, promiskuitet proizlazi iz njihovog nepopravljivog optimizma i željom za pravom ljubavi, a manje iz želje za seksom.

 

Kliknite na sledeću stranicu…

3. Blizanci

Blizanci na svim životnim poljima vole imati nekoliko opcija, a tako je i na onom ljubavnom. Vole znati o svemu pomalo, a nije im problem ni uništiti neki ljubavni odnos, ako je u pitanju njihovo zadovoljstvo. Ovaj je znak u stalnoj potrazi za nečim novim i teško se zadovoljava bilo kakvom vrstom rutine. To je, u jednu ruku, dobro za njihove partnere, jer su u stalnoj potrazi za novim načinima, kako da ih zadovolje.

4. Strelac

Kada su u pitanju Strelci, njihov libido nikada nije zadovoljen. Njih nazivaju „divljom djecom“ horoskopa, jer oni vole biti slobodni i zadovoljiti svoje želje na razne načine. Drugim rečima, Strelci vole loviti svoje strasti, bez obzira na to koliko su im one dostupne ili ne. Upravo zato, ovaj znak često voli imati nekoliko opcija.

Pročitajte i… 12 jutarnjih navika koje svi radimo pogrešno!

 

Tagovi:

top

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.