Runski horoskop za proleće 2023: Događaji koji izgledaju nasumično zapravo su deo velikog plana sudbine!

by | 14 marta, 2023
runski horoskop za proleće 2023

Šta nam donosi runski horoskop za proleće 2023, saznajte do detalja u nastavku!

Runski horoskop se od davnina koristi za tumačenje sudbine, a svaki znak ima svoju runu. U nastavku saznajte šta, prema ovom horoskopu, može da očekuje svaki znak Zodijaka.

Runski horoskop za proleće 2023.

Ovan (21. mart – 20. april) – runa Berkana

Sa dolaskom proleća čeka vas obnova, rađanje nečeg novog. Dobijate runu koja govori o vrhuncu vašeg života. Runa ženskih misterija, povezana je sa rođenjem, sa ženskim lečenjem i intuicijom.

Prelazite na novi nivo u svom životu. Morate steći zaštitu i negovati svoj potencijal tokom ovih prvih koraka rasta. Treba vam čišćenje da bi u vama procvetao novi život. Možda treba da očistite svoje okruženje od neželjenih prepreka. Uklonite sve što može doneti uništenje i negativnost u novom životu.

Berkana priča o novom početku uz veliku kreativnost, donosi novi projekat i nove eksperimente rađanja. I tokom ovog perioda zdravlje, lepota i ljubav biće na vašoj strani.

Bik (21. april – 20. maj) – runa Fehu

Ništa drugo ne može toliko zadovoljiti Bika kao finansijsko obilje. I ovog proleća imaćete novu priliku da povećate svoje finansijsko blagostanje. Fehu je runa plodnosti, bogatstva i obilja, znači početak. Intuicija i aktivnost će pomoći u sticanju bogatstva. Takođe, runa govori ne samo o materijalnom, već i o duhovnom bogatstvu.

Biće vam data šansa da pronađete unutrašnje bogatstvo koje će vam pomoći da razumete svoje težnje. Ali biće potrebna velika energija da manifestujete ono što smatrate bogatstvom i prosperitetom. Runa vam poručuje da je ono što želite na dohvat ruke.

Runa može značiti da već imate ono što želite da dobijete i može vam savetovati gde da idete dalje da biste to umnožili. I podseća vas da, da biste bili najuspešniji, morate lako da trošite svoje bogatstvo na kreativnost. Mentalna, fizička, duhovna stanja moraju biti u ravnoteži. Morate biti sposobni i davati i primati.

Runski horoskop za proleće 2023. za Blizance (21. maj – 20. jun) – Runa Gebo

Za vas će proleće biti vreme za umrežavanje i partnerstva. Zapamtite da dvosmerna razmena povećava snagu obe strane.

Hebe je runa velikodušnosti i zajedničke aktivnosti. Ona doslovno označava ono što je poklonjeno, primljeno na poklon ili je u procesu razmene. Može biti nešto vredno, ali sa ovim poklonom se prenosi i želja – dati nešto zauzvrat.

Svi moramo naučiti da primamo poklone dostojanstveno i da ih dajemo sa istim osećajem. Morate biti slobodoumni i velikodušni, razvijati ove osobine karaktera i pokazati ih u spoljašnjem svetu.

I ova razmena može ojačati vašu vezu. Ova runa može govoriti o svadbenoj ceremoniji, ujedinjenju muškarca i žene. Budite otvoreni za interakciju i stvaranje novih kontakata. Očekuje vas sreća u poslovnom segmentu.

Rak (21. jun – 22. jul) – runa Kenaz

Vaše proleće se može nazvati vrućom sezonom. Tokom ovog perioda biće vam obezbeđen nalet energije i emocija. Vaša životna energija će se potpuno otvoriti i moći ćete da se nosite sa svim poteškoćama.

Runa govori o transformaciji, energiji koja se može odnositi na učenje, umetničko stvaranje, zanate. Kenaz predstavlja otkrića i smatra se runom promene. Dobićete energiju koja se rađa kada slušate mudrost i svoju intuiciju.

Takođe se možete nadati poboljšanju dugotrajnih planova. Pogledajte situacije koje vas opterećuju drugačijim očima- sagledajte potencijal i smisao u njima. Pokušajte da izrazite svoju energiju kroz kreativnost i nove projekte.

Lav (23. jul – 22. avgust) – runa Pert

Lavovi ovog proleća ne mogu bez podteksta misticizma. Mnoge stvari mogu ispasti misteriozne i neshvatljive. Ne pokušavajte da u svemu vidite smisao odjednom, dajte vremena ovim pojavama da se manifestuju u vašem životu.

Značenje ove rune je skriveno u znanju o budućnosti, koja će biti otkrivena, a ovo će biti neočekivano otkriće nepoznatog izvora. Tokom ovog perioda, mnogi Lavovi će videti uticaj karme na njihove živote. Spremite se za nepoznato, za neshvatljivo kretanje razvoja koje kao da se pojavljuje niotkuda. Obratite pažnju na skrivene motive i tajne.

Ako ste sakupili dovoljno tajni, budite spremni na činjenicu da se one mogu otkriti. Događaji koji izgledaju nasumično zapravo su deo velikog plana za vašu sudbinu. Pokušajte da vidite vezu između ovih događaja.

Runski horoskop za proleće 2023. za Device (23. avgust – 22. septembar) – runa Kenaz

Na proleće, u životu Devica, kao i u životu Rakova, upaliće se svetlost novog života. Tokom ovog perioda biće vam obezbeđen nalet energije i emocija. Vaša životna energija će se potpuno otvoriti i moći ćete da prođete kroz bilo šta.

Runa govori o transformaciji energije, koja se može odnositi na učenje, umetničku kreativnost, zanate. Kenaz vam govori o otvaranju, jer se smatra runom promene. Biće vam data energija koja se rađa kada slušate mudrost i svoju intuiciju.

Sagledajte situacije koje vas opterećuju i sagledajte potencijal i smisao u njima. Pokušajte da izrazite svoju energiju kroz kreativnost i nove projekte.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar) – runa Uruz

Proleće će biti vreme sticanja i gomilanja vaše snage. Slobodno pokažite jaku volju i snagu morala. Vaš fokus i vaša intenzivna želja oblikuju vaše okolnosti, čine vas snažnim.

Imaćete sreće, ali zapamtite da sami sebi morate usrećiti svojom hrabrošću i željom da nešto postignete. Ne zaboravite na kretanje svog života. Ne zaboravite da zaštitite sebe. Razvijte neuspavanu volju kako biste održali i zadržali ono što je postignuto.

Pokažite svoju snagu, jer aktiviranjem svojih sposobnosti stičete slobodu. Morate da se sklonite od svega što komplikuje, ograničava vas i ne dozvoljava vam da shvatite svoju snagu.

Runa govori o zdravlju i označava moć isceljenja koja deluje u vama. Ovo je runa promene i novina. Mogu se desiti neki povoljni događaji, ali vaša akvizicija može doći do vas sporije nego što ste očekivali zbog početne antipatije.

Runski horoskop za proleće 2023. za Škorpije (23. oktobar – 21. novembar) – runa Odal

Glavna stvar na koju treba obratiti pažnju kod Škorpija u ovom periodu je dom, porodica i voljene osobe. Takođe postoji velika verovatnoća kontakta sa imovinskim pitanjima, državnim papirima i nasleđem.

Runa je povezana sa pitanjima koja se odnose na zdravlje i dom, posebno dom pojedinca. I ovaj znak govori o dobroj osnovi za izgradnju ognjišta. Vodite računa o prosperitetu i sigurnosti svog doma, svoje porodice ovog proleća. Zanemarite akcije, štednju, kapital, menice, bankovne čekove, hartije od vrednosti.

Porodični život i kućno okruženje postaju vaša podrška. Vaš dom postaje mesto gde možete uživati u plodovima ličnog truda i udobnosti. Za neke će pitanja kontinuiteta i povezanosti generacija, ekspanzija svoje vrste postati najvažnija.

Strelac (22. novembar – 21. decembar) – runa Kenaz

Za vatrenog i svrsishodnog Strelca proleće je pripremilo mnogo svetlih i aktivnih trenutaka. Tokom ovog perioda biće vam obezbeđen nalet energije i emocija. Vaša životna energija će biti potpuno razvijena i moći ćete da se nosite sa svim poteškoćama.

Runa govori o transformaciji, energiji koja se može odnositi na učenje, umetničko stvaranje, zanate. Kenaz predstavlja otkrića i smatra se runom promene. Biće vam data energija koja se rađa kada slušate mudrost i svoju intuiciju.

Takođe se možete nadati poboljšanju dugotrajnih slučajeva. Pogledajte situacije koje vas opterećuju novim izgledom, sagledajte potencijal i smisao u njima. Pokušajte da izrazite svoju energiju u kreativnosti i novim projektima.

Jarac (22. decembar – 19. januar) – runa Manaz

Ovog proleća obratite pažnju na pitanja harmonije u vašem životu. Harmonije muškog i ženskog, koje deluju na tri nivoa: duhovna mudrost, vitalni dinamizam i čulno biće. Sve tri ove pozicije moraju se spojiti kako biste izrazili svoj potencijal.

Ova runa takođe govori o jedinstvu tela, uma i duha. Vreme je da obratite pažnju na sve ove komponente. Preispitajte svoje vrednosti u odnosu na društvo, na način na koji živite i radite. Pogledajte svoju karijeru da biste videli da li je ona zaista tamo gde želite da bude.

Tokom ovog perioda, vaše misli mogu biti zaokupljene pitanjima o tome kakav ste doprinos društvenim poslovima dali, koje talente i sposobnosti ste uspeli da razvijete.
Pored dostignuća u materijalnom svetu, možda ćete se suočiti sa problemima postizanja harmonije u duhovnom životu. Uključite se u balansiranje svih oblasti svog života.

Runski horoskop za proleće 2023- Vodolija (20. januar – 18. februar) – runa Ansuz

Snage božanskog poretka će doći u vaš život. Obratite posebnu pažnju na znakove koje vam šalju više sile. Budite pažljivi prema odnosima s javnošću, uspostavljanju novih kontakata. Za neke od vas, pitanja obuke će biti relevantna, u ovom periodu će biti posebno uspešna.

Runa simbolizuje intelektualnu aktivnost i inspiraciju. Društvenost, komunikacijske veštine i elokvencija mogu poboljšati vašu moć izražavanja i osloboditi vas konfuzije. Savet koji vam rune daju ovog proleća: koristite elokvenciju i verbalno da biste postigli svoj cilj.

Pokušajte da pogledate u sebe da biste dobili sveto znanje, jer ova tajna je skrivena unutra i čeka vas. Sada se možete osloboditi iluzija zahvaljujući svojoj unutrašnjoj mudrosti. Slušajte pažljivo šta oni oko vas govore. Možda ima istine u njihovim rečima. Biće korisno komunicirati sa mentorom, trenerom ili psihologom.

Ribe (19. februar – 20. mart) – runa Uruz

Proleće će biti vreme sticanja i gomilanja vaše snage. Slobodno pokažite jaku volju i snagu morala. Vaša koncentracija i vaša snažna želja oblikuju vaše okolnosti, čine vas snažnim.

Imaćete sreće, ali zapamtite da sami sebe morate usrećiti svojom hrabrošću i željom da nešto postignete. Ne zaboravite na kretanje svog života. Ne zaboravite da zaštitite svoje. Razvijte neuspavanu volju kako biste održali i zadržali ono što je postignuto.

Pokažite svoju snagu, jer aktiviranjem svojih sposobnosti stičete slobodu. Morate da se oslobodite svega što vas koči, ograničava i ne dozvoljava da shvatite svoju snagu.

Runa govori o zdravlju i označava moć isceljenja koja deluje u vama. Ovo je runa promene i izazova. Mogu se desiti neki povoljni događaji, ali vaša akvizicija može doći do vas sporije nego što ste očekivali zbog početne antipatije.

Lepota i zdravljeAnSyvanych/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.