Sezona Lava 2022. nam uskoro stiže, a evo šta donosi za svaki znak Zodijaka!

by | 17 jula, 2022
Sezona Lava 2022.

Sezona Lava 2022. na presto dolazi 22. jula, a kako će ovaj astro tranzit uticati na nas, saznajte u nastavku.

Dok polako ali sigurno izlazimo iz sezone sentimentalnog Raka, sledi nam uzbudljiva sredina leta, i to sve zahvaljujući strastvenom Lavu.

Sezona Lava 2022.

Lav je vatreni znak zodijaka, kojim vlada Sunce. Kao takav, on donosi samopouzdanje, ljubav prema sebi, kreativnost, pozitivnu energiju i puno, puno strast i ljubavi.U ovom periodu očekuju nas interesantni ljubavni susreti, puno smeha i romantike. Isto tako, bićemo druželjubiviji, pa ćemo i više vremena provoditi sa porodicom i prijateljima.

Lav nas ohrabruje i daje nam moć. Fokusiraćemo se na akciju i na izgradnju i poboljšanje nas samih, kako u karijeri, tako i u ljubavi. Ovaj period godine nas čini nezaustavljivima. I baš zato, zvezde nam savetuju da krenemo u akciju i počnemo da ostvarujemo svoje snove i ciljeve.

Lav će pojačati našu petu kuću romantike i samoizražavanja. Biće prenaglašena naša umetnička strana i žudnja ka strasti, ljubavi, zabavi. Ali Lav je i dramatičan, pa možemo očekivati i neke burne reakcije.

Lav je intiutivian i radi sve iz srca, pa se nemojte začuditi ako i vi počnete tako da se ponašate. Bićete otvoreni za druge ideje, davaćete sjajne savete i bićete prepuni entuzijazma. U ljubavi težićete da budete voljeni bezuslovno, i isto tako i vi ćete bezuslovno voleti.

Ovo je savršen period za ljubav, bilo da ste u vezi ili ste singl. Uzdignite se i krenite u akciju. Plenićete gde god da se pojavite i sve će vam ići od ruke. Očekuje vas buran ali harmoničan period. U svakom slučaju, Lav nikada ne dolazi i ne prolazi neprimećeno, pa će ovo leto biti pravi vatromet. Pripremite se na letnji vreli rolerkoster!

 

lepotaizdravlje.rsenona/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.