Šoping ideja za 5 minuta: Evo kako možete izabrati poklon prema horoskopskom znaku

by | 21 avgusta, 2017

Ako nemate ideju šta biste poklonili svojim najdražim prijateljima, rodbini i roditeljima, donosimo vam spisak poklona prema horoskopskom znaku. Verujte, nama je pomoglo… 

Foto: Thinkstock

Ovnovi su vatreni, uzbudljivi, originalni. Takav poklon im i treba. Pokloni te im vožnju na hali galiju ako to do sad nisu radili, ili pak vaučer za skijanje na planini. Ukoliko smatrate da je ovo previše, odvedite ih na klizanje.

Bikovi vole udobnost. Kupite im set posteljine romantičnog dezena… Oduševiće se.

Blizanci će se obradovati nesvakidašnjem poklonu. Na primer, neka to bude kutija sladoleda

Rakovi su nežni i romantični i pre svega emotivni. Oni će u stvari biti zadovoljni šta god da im poklonite, ali pokušajte bar za novogodišnje praznike da budete originalni. Poklonite im karmin u njihovoj omiljenoj boji u kombinaciji sa šalom koji ste sami napravili.

Lavovi su najzahtevniji kada su pokloni u pitanju, Njima obavezno morate pokloniti nešto što će zavredeti njihovu pažnju. Neka to bude paket dobri krigli za pivo ili neke elegante čaše za vino.

Device se najviše raduju praktičnim poklonima koje odmah mogu da koriste. Najviše vole kuhinjski pribor te im ovom prilikom možete pokloniti set od nekoliko kuhinjskih krpa inspirativnog motiva a za dalje se pobrinite vi.

Ostatak teksta pročitajte ovde

Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook, InstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.