Veliki mesečni horoskop za mart 2019.

by | 1 marta, 2019

Ovan

Dragi Ovnovi, za početak, jedna lepa vest za vas! Uran napušta polje vašeg znaka, gde je boravio od marta 2011. pa sve do 6.3. ove godine. Ova planeta je u vašem znaku najbrža i najnestrpljivija što znači da ste sada na pragu vraćanja u kolosek. Na polju posla ćete napraviti presek stanja i krenuti dalje. Očekuju vas nagli troškovi, ali i prihodi. Proveravajte informacije tokom nardnih mesec dana. Na polju ljubavi, će nastupiti period kada ćete konačno naći zajednički jezik sa voljenom osobom. Ovnovi koji su slobodni, preko prijatelja imaju priliku da započnu novu romansu. Zdravlje je u redu.

Piše: Astrolog Helena Cupac email: [email protected] FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Bik

Dragi Bikovi, dugo najavljivani Uran je ušao u vaš znak. Pred vama je peroido promena na svim poljima, a na prvom mestu na vama samima. Ne strahujte, ovo je produktivan traznit, samo što će vam na samom početku biti neobično to što se sve odjednom ubrzava. Merkur je kod vas retrogradan u polju planova i želja,  pa je preporuka da se pozabavite onim što ste započeli u prošlosti, nikako ne ulazite u nove projekte. Na polju ljubavi će dolaziti do nesporazuma i sukoba sa voljenom osobom. Planeta ljubavi je u nepovoljnom aspektu sa vašim znakom. Slobodni Bikovi će imati priliku za kratkotrajnu avanuturu. Zdravlje je u redu, ali je prisutan stres.

Blizanci

Dragi Blizanci, mart će na prvom mestu biti mesec u kojem se bavite pravno legalnim poslovima, bilo da pripadate toj branši ili da jednostavno imate neku parnicu u toku. Može doći do zastoja, ili vraćanja na početak, kako biste savladali prepreke koje su ostale iza vas. Na polju ljubavi, vama uticaj Venere u vazdušnom znaku veoma prija, bili slobodni ili ne. Oni koji su slobodni će sada da se rasprše na sve strane u želji da budu svuda i da šarmiraju svakoga. Poći će im za rukom, ali će u jednom trenutku ipak morati da se opredele za jednu osobu, koja će im privući najviše pažnje. Venera je u prirodnom devetom polju i ljubav dolazi preko stranaca, na fakultetu i tako dalje. Zdravlje je u redu.

Rak

Dragi Rakovi, u narednih mesec dana ćete imati podršku okoline za ono što radite. Tranzitni Uran i na vas deluje kroz pozitivan aspekt, prolazi kroz vaše prirodno jedanaesto polje i donosi promene. U pitanju je promena planova kao i želja. Odjednom, sve što vam se činilo važno postaće minorno, a neki drugi ciljevi će se pojaviti na horizontu. Pojava novih ljudi u vašem životu. Na polju ljubavi ovaj mesec će biti prilično stabilan i miran. Retrogradni Merkur će praviti povremene nesporazume i trebalo bi ih izbegavati koliko god je to moguće. Slobodni pripadnici vašeg znaka sada mogu dobiti poziv iz prošlosti. Na vama je da odlučite šta ćete dalje. Zdravlje je stabilno.

Lav

Dragi Lavovi, od ovog meseca ćete početi da razmišljate o promenama koje biste mogli uvesti u svoj život. Odjednom će vas zainteresovati teme ali i profesije koje do sada nisu bile u vašoj sferi. Iznenadićete okolinu, kao i sami sebe. To je samo uvod u ciklus koji će vam doneti promene na polju karijere u kojima ćete uživati veću slobodu. Takođe, sada ćete biti mnogo hrabriji i usudićete se da napustite zonu komfora, u smislu da ćete raditi na odnosima u kojima dugo trpite. Na polju ljubavi, Venera je u vašem prirodnom polju partnerstava i harmonizuje odnos u kom se nalazite. Slobodnim Lavovima daje motivaaciju da krenu u akciju. Više se krećite.

Devica

Drage Device, na vas će ovog meseca posebno da se odrazi uticaj retrogradnog Merkura jer je to planeta koja vlada vašim horoskopskim znakom. Za početak, znate da je ovo period kada sve ide polako i unazad, da će neki događaji biti déjà vu jer će se ponavljati i zato ne gubite strpljenje. Šta je tu je. Sada je odličan trenutak da napravite rekapitulaciju urađenog, ponovite gradivo, još jednom proverite šta ste započeli, ispravite greške. Naravno, započinjanje novog projekta se ne preporučuje jer ćete, u najmanju ruku, vrlo brzo izgubiti interesovanje za isti. Planeta ljubavi boravi u vašem prirodnom polju posla, što govori o harmonizaciji odnosa sa saradnicima ali i pojavi zanimljive osobe na ovom terenu, koja može privući vašu pažnju. Za sada, neka sve ostane na komunikaciji, dajte vremena i sebi i suprotnoj strani. Zdravlje je u redu.

Vaga

Drage Vage, poljem posla krstari Merkur koji je retrogradan. Zasmetaće vam disharmonija koju će ova planeta prouzrokovati. Ne očajavajte, jer ćete videti da niste usamljeni. Ipak, obratite pažnju na ono što se u kolektivu priča. Sada mogu islplivati neke tajne na površinu, pa čak može biti i spletkarenja. Ostanite prisebni i ne pokušavajte da budete osoba koja će se truditi da pomiri zaraćene strane. Tranzitna Venera u znaku Vodolije se nalazi u vašem prirodnom polju ljubavi. Zauzetim Vagama donosi uživanje sa voljenom osobom, nakon Marsa u Ovnu, njeno delovanje će biti lekovito. Slobodne Vage imaju priliku da započnu romansu sa slobodoumnom, originalnom osobom koja ne voli ograničenja. Treba pomiriti razlike, zato se potrudite. Zdravlje je u redu, ali izbegavajte hirurške intervencije.

Škorpija

Drage Škorpije, iako imate velike rashode, novac jednostavno curi iz vaših ruku, prihodi će biti na zavidnom nivou. Savet je da ulažete u znanje, učenje, u ono što će vam biti trajno. Ovaj mesec je odličan kada je polje doma u pitanju, pa će se mnogi od vas sada izmiriti sa onim članovima porodice sa kojim ste zahladii odnose ili imate neke nesuglasice. Takođe, neki od vas će se odlučiti za ulepšavanje doma i na to će se trošiti novac. Uran je od marta zaista u znaku Bika i prolazi vašim prirodnim poljem partnerstava. Sada je važno da budete obazrivi. U postojeće partnerstvo je potrebno uvesti novine, dati više slobode partneru, ali i sebi. Ako ste još uvek usamljeni, pripremite se da šokirate i sebe i okolinu, posebno prva dekada znaka Škorpije. Uran preko noći, zajedno sa Marsom u sedmom polju može doneti partnera. Nervozniji ste nego inače.

Strelac

Dragi Strelčevi, pred vama je suočavanje sa nedovršenim temama na polju doma, jer ćete ovde odigrati retrogradni Merkur. Imaćete utisak da se igrate “gluvih telefona” sa ukućanima. Moguće je da sada rešite zaostala pitanja nekretnina ili da ih prodate, posebno ako već dugo očekujete realiziciju. Na poslovnom planu takođe bi trebalo obratiti posebnu pažnju, jer će propusta biti. Moguće je ponovno angažovanje vas od strane nadređenih i sada ćete definitivno ustanoviti svoju poziciju. Ljubavni život ćete malo staviti u drugi plan, iako će planeta ljubavi praviti dobre aspekte na vaš znak i na polje ljubavi. Zauzeti Strelčevi će imati punu podršku partnera, ali slobodni pripadnici vašeg znaka bi zbog angažovanja na drugim poljima mogli propustiti ljubav. Zdravlje je stabilno.

Jarac

Dragi Jarčevi, tokom ovog meseca planeta koja predstavlja sreću prelazi vašim prirodnim poljem novca. Novac dolazi od strane žena, ponajviše, ili kroz neku vrstu partnerstva, na neobične načine. Ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem, bicete više nego zadovoljni prihodima. Kvadrat Marsa će doprineti i većim rashodima, pa je preporuka da se kontrolišete kada se dohvatite novčanika. Ulaskom Urana u vaše prirodno polje ljubavi dolazi do naglih preokreta, prekida veza koje su već dugo na “staklenim nogama”, jer uviđate da se više ne vredi truditi. To takođe govori i o prekidima starih obrazaca. Slobodnim Jarčevima može doneti novu ljubav. Zdravlje je dobro.

Vodolija

Drage Vodolije, mart je više nego uzbudljiv za vas. Planeta ljubavi ulazi u vaš znak, ali je tu i Uran koji prelazi iz Ovna u znak Bika, nakon osam godina. Tokom narednih mesec dana ćete svojim šarmom i originalnošću uspeti da postignete važne dogovore koje ste započeli u prošlosti. Budite oprezni, jer početkom meseca Merkur ide retrogradno, što će se odraziti na vaše polje novca pa se može desiti i poneki gubitak na polju finansija. Na ljubavnom planu, Venera u vašem znaku donosi harmonizaciju svim onim Vodolijama koje su u partnerstvu, iako Mars u Biku povremeno, do kraja meseca može predstavljati problem. Slobodne Vodolije, htele to ili ne, privlače pažnju i ovaj put, ljubav dolazi njima na vrata. Moguće su povrede, pa obratite pažnju pri rukovanju oštrim predmetima.

Ribe

Drage Ribe, tokom narednih mesec dana budite oprezniji nego inače, jer se Merkur nalazi u vašem znaku i petog dana meseca kreće retrogradnim hodom. Dezorijentacija na svim poljima će biti prisutna i proveravajte sve, ali prvenstveno sebe i svoje aktivnosti. S obzirom da Merkur ide retrogradno nekoliko puta godišnje, možete iz ovog hoda izvući pozitivne stvari kao što je ponavljanje, odnosno utvđivanje lekcija, finiširanje započetih dogovora ili poslova, ali nikako ne započinjite nešto novo jer se neće realizovati. Na polju ljubavi može doći do nesporazuma, nejasnoća u komunikaciji, a samim tim i konflikata. Venera je u vašem prirodnom polju tajni, pa će veliki broj pripadnika vašeg znaka imati priliku da uđe u tajnu vezu, bilo da su zauzeti ili ne. Ovo neće dugo ostati tajna, zato dobro razmislite o posledicama. Ako ste u prošlosti imali problem sa kožom, sada se mogu ponovo javiti.

 

Tagovi:

top

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.