Veliki mesečni horoskop za NOVEMBAR 2019.

by | 1 novembra, 2019

Ovan

Dragi Ovnovi, do devetnaestog novembra ćete ulagati velike napore u ciljeve koje ste postavili relativno skoro a biće vam važni I međuljudski odnosi koji su na staklenim nogama u poslednje vreme. Pokušavate dovesti u red svoje finansije a dugovanja će vam zadavti glavobolje. Imaćete priliku da dosta toga I rešite tokom novembra meseca. Tranzitna Venera početkom meseca ulazi u znak Strelca I pravi odličan aspekt na vaše Sunce pa ćete uz pomoć ovog benefika napraviti dobre poslovne dogovore, pod uslovom da ih već neko vreme planirate. Na polju ljubavi, ako ste u vezi ili braku, u prve tri nedelje meseca su mogući sukobi sa partnerom, ponovno otvaranje zaboravljenih tema, tako da se suzdržavajte provokacija. Slobodni Ovnovi će se zainteresovati za osobu rođenu u kardinalnom znaku koja ih već neko vreme provocira. Premoreni ste.

Bik

Dragi Bikovi, već na samom početku meseca, vaša vladajuća planeta, Venera, prelazi u znak Strelca, pa ćete se osećati daleko pozitivnije I sa više elana. Želja za promenama u vama već dugo tinja. Do toga dolazi u budućnosti, a sada je vreme da se pozabavite zaostalim obavezama koje vas već neko vreme pritiskaju. Finansije su zadovoljavajuće, a veliki deo meseca ćete se maksimalno posvetiti poslu. Kako je Merkur trenutno u retrogradnom hodu, dolazi do zastoja u platnom prometu alii vraćanja dugova kao I kontakt sa dužnicima koji bi se iznenada mogli pojaviti. Ukoliko ste zauzeti, druga polovina meseca može doneti sukobe sa partnerom jer tranzitni Mars prolazi vašim prirodnim poljem partnerstava. Slobodni pripadnici vašeg znaka se društveno pokreću u želji da steknu nova iskustva. Moguće su veze sa ljudima iz inostranstva, a zračićete jednim posebnim optimizmom kojem je teško odoleti. Pripazite se upala, kao I povreda.

Blizanci

Dragi Blizanci novembar je mesec u kojem vaša vladajuća planeta hoda retrogradno. Do devetanestog novembra, Merkur prividno ide nazad I donosi vam mogućnost rešavanja svih onih pitanja koja čekaju svojih pet minuta negde u kutku vašeg života. S druge strane, sve što započnete, neće ići lako, u najboljem slučaju. Strpljenje će vam sada biti na testu koji je neophodno savladati. S obzirom na to da Merkur vlada I platnim prometom, ovaj segment može predstavljati problem, pa ako očekujete novac, stiže od treće nedelje meseca. Na polju ljubavi, Ukoliko ste zauzeti ovo će biti vrlo dinamičan mesec jer će se vašim prirodnim poljem partnerstava kretati tranzitna venera u znaku strelca. To znači da će se smanjivati toplo-hladni odnosi ali će te ipak generalno biti skladu sa voljenom osobom. Moguće je mešanje treće strane u relaciju. Pripadnici vašeg znaka su veoma društveni razlog su dva benefik a u polju javnosti i međuljudskih odnosa moguće je obnavljanje kontakata sa nekadašnjim ljubavi ali i upoznavanje sudbinske osobe. Vrlo ste iscrpljeni.

Rak

Dragi Rakovi, u novembru morate paziti na odnos sa autoritetima jer će sigurno dolaziti u koga ili u najmanju ruku različitih mišljenja a na kraju dana biti strana koja će izvući deblji kraj ukoliko se na vreme ne povučete. Što se tiče finansija, one su promenljive ma da ćete ipak na kraju meseca biti na dobitku na troškove koji vas zadese. Najbolje bi bilo da se posvetite domu i porodici, a ukoliko želite rešiti stambeno pitanje sada je trenutak za to. Ukoliko ste zauzeti, može se reći da elektricitet između vas i voljene osobe, nadmećete se oko autoriteta, ali će sve to trajati samo u prve tri nedelje meseca, kada će Mars napustiti napet aspekt sa vašim Suncem i ulazite u mirniji period. Važno je da do tada budete trpeljivi. Slobodni Rakovi se okreću porodici, mada im je interesantna osoba koju svakodnevno sreću u okviru posla.
Zdravlje je stabilno.

 

Lav

Dragi Lavovi, naporno radite I dalje, a ovo je mesec u kojem ćete sebi dopustiti I trenutke opuštanja, što je svakako I preporučljivo. Novembar je samo uvertira u ono što sledi za nekoliko nedelja, a to je ulazak tranzitnog Jupitera u vaše prirodno polje posla, kada ćete doživeti ekspanziju. U komunikaciji sa drugima budite oprezni jer će dolaziti do provokacije s vaše strane. Od devetnaestog novembra vaš fokus je na polju doma. Mars ulazi u Škorpiju pa je vreme da preuredite životni prostor, ako ste u mogućnosti, selidba visi u vazduhu… Sukob sa ukućanima. Ukoliko ste zauzeti, harmonija će vladati u relaciji u kojoj se nalazite, mada bi mgoglo postati napeto od 19.11. kada Mars napravi kvadrat sa vašim horoskopskim znakom. Slobodni Lavovi sa dva benefika u polju ljubavi vrlo teško mogu sada ostati sami. Zdravlje je stabilno.

Devica

Drage Device, tranzitni Mars je u vašem prirodnom polju novca, što znači da se ovde dešava ozbiljna dinamika. Prihodi, rashodi I tako u nedogled, odnosno do devetnaestog jedanaestog. Tada će ova planeta ući u polje komunikacije pa ćete “zaoštriti” način na koji se obraćate drugima I način na koji pokazujete svoja interesovanja. S druge strane, ono što je daleko važnije je retrogradni Merkur koji vlada vašim znakom, tokom novembra, odnosno prve tri nedelje meseca. Pazite na poštu, račune, poruke, generalno na sve ono što se tiče prometa. Takođe, zastoj će se odraziti I na druge segmente vašeg života. Voljena osoba će pokušati dopreti do vas. Podrška je tu ali da li ćete je prepoznati na pravi način. Slobodni pripadnici vašeg znaka se susreću sa osobama koje sui m već prošle kroz život. Proverite žlezde I hormone.

Vaga

Drage Vague, energični ste ali ovaj put svoju energije usmeravate na pravi način, odnosno, više nema velikih izazova I prepreka koje bi vas u bilo kom smislu mogle sputavati. Mars će I dalje biti u vašem prvom polju, to jest , u naredne tri nedelje meseca. I dalje se ističete na poslu, a taj tranzit istovremeno može donositi sukobe, koje je preporučljivo izbegavati koliko god je moguće. Venera drugog novembra ulazi u znak Strelca, drama se stišava I vi st daleko bolje raspoloženi, a to će se pozitivno odraziti na vaš odnos sa voljenom osobom. razgovarate na teme o duhovnosti, filozofiji I debate vam prijaju. Sloboni pripadnici vašeg znaka se već duže vreme pokušavaju nametnuti jednoj energičnoj osobi, a ovaj put će vam to I uspeti. Moguće urinarne infekcije.

Škorpija

Drage Škorpije, tokom narednih mesec dana se spremite za akciju. Tranzitni Mars ulazi u vaše prirodno polje ličnosti I nakon dužeg perioda unutrašnjeg nezadovoljstva, pucanja po šavovima, došlo je vreme da se pokrenete I da napravite mini-revoluciju u svom životu. Sve ono što ste planirali, sada će doći na red za početak. Bićete energičniji nego inače, jer se vaša snaga dugo akumulirala. Zauzete Škorpije se nadmeću sa voljenom osobom, ali je ovo takmičenje pozitivnog karaktera I delova stimulišuće na vaš odnos. Slobodni pripadnici vašeg znaka su pod pogledima sa svih strana I vi ste toga svesni. Malo vas iritira što privlačite veliku pažnju, jer želite samo jednu osobu. Moguće povrede.

Strelac

Dragi Strečevi, pred vama je nekoliko izuzetno kvalitetnih nedelja. Već na samom početku meseca, drugog novembra, tranzitna Venera ulazi u vaš znak, polje ličnosti samim tim vam omogućava prolaz I tamo gde ste do sada imali blokadu. Ovo se, prvenstveno, tiče polja posla, jer ćete uspeti progurati svoje ideje na suptilan način. Takođe, finansije je značajno popravljaju. Na polju ljubavi, zauzeti pripadnici vašeg znaka šarmiraju voljenu osobu, ali se neće na tome zaustaviti jer će im pažnju privlačiti I druge osobe, što će izazvati sukobe u relaciji. Ako ste slobodni, ljubav dolazi vama, biće va, jasno da ste interesantni mnogima ali je vašu pažnju teško pivući. Kontrolište unos šećera u organizam.

Jarac

Dragi Jarčevi, i dalje ste pod pritiskom, a tajj trend će biti naglašen do 19.11. jer će Mars u Vagi u aspektu sa Saturnom u vašem znaku I dalje vršiti uticaj na vašu svakodnevicu. Odlučujete da se malo povučete I da posmatrate okolinu sa manje distance. Tranzitni Merkur u retrogradnom hodu prolazi kroz vaše prirodno jedanaesto polje pa se bavite I nedovršenim planovima a neke stare želje će opet ispivati na površinu. Obnova kontakta sa prijateljima. Na polju ljubavi ste udaljeni I od voljene ali to ne narušava vaš odnos, sam oboje želite malo mira iako vi istovremeno želite I pažnju. Slobodni Jarčevi stalno preispituju svoje potrebe I iznova dolaze do zaključka kako retk ko može ispuniti postavljene kriteriju. Ipak, miguća je tajna veza. Zdravlje je dobro.

Vodolija

Drage Vodolije, imate potrebu da nešto menjate ali ne znate odakle da počenete. To su situacije koje su ipak van vaše kontrole I preporuka je da se prepustite okolnostima, koliko god je to moguće. Ukoliko budete vršili pritisak na sebe, samo ćete iz dana u dan biti pod nepotrebnim stresom. Razmišljate I o svom status u društvu I na poslu I moguće je da ćete se vratiti na nešto staro ili ćete imati ponudu za to. Na polju ljubavi, akoste zauzeti, dolazi do nesporazuma u komunikaciji između vas I partnera. Suština je u vašoj nestrpljivosti, koju suprotna strana ne želi ili jednosatvno ne može razaumeti. Slobodne Vodolije se dobro zabavljaju, a moguće je poznanstvo preko prijatelja. Zdravlje je stabilno.

 

Ribe

Drage Ribe, u novembru, odnosno u prve tri nedelje meseca ste pod dobrim uplivom tranzitnog Sunca na vaš horoskopski znak koje se nalazi u vodenom znaku. To vam daje na snazi u smislu da cijeve koji su povezani sa statusom I ugledom u društvu možete vrlo lako realizovati. Merkur je takođe u znaku Škorpije, do dvadesetog novembra je u retrogradnom hodu I daje šanse da obnovite stare kontakte, vratiti dugovanja, obnovite gradivo… Zauzete Ribe će obnoviti/popraviti komunikaciju sa partnerom, ukoliko ne ulaze teme u kojima se ne slažu. Slobodni pripadnici vašeg znaka romantizuju jedan više prijateljski sa autoritetom. Povedite računa o ishrani.

Piše: astrolog Helena Cupać

@astrolog.helena.cupacNajnovije na portalu Marie Claire

Tagovi:

top

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.