Nedeljni horoskop do 9. novembra: Finansijsko poboljšanje

by | novembar 2, 2020
Manja potrošnja struje

Nedeljni horoskop do 9. novembra šta vam zvezde predviđaju narednih dana

dnevni horoskop

Ovan

Priželjkujete da se ostvare neke važne promene u vašem okruženju. Važno je da budete dovoljno promišljeni prilikom poslovnih susreta, jer u želji da pronađete neko idealno rešenje nepotrebno se opterećujete sa različitim detaljima. Delujete zadovoljno u ljubavnom životu i sjajno se usklađujete u odnosu sa partnerom. Vreme je da uživate, jer pored vas se nalazi osoba koja iskreno brine o vašim emotivnim željama i potrebama.

dnevni horoskop

Bik

Oslanjate se na svoje pregovaračke manire, jer da bez dobre pripreme, plana ili procene nema ni značajnog poslovnog uspeha. Potrebno je da se usaglašavate sa svojim saradnicima oko uvažavanja različitih interesa, kako bi svi oko vas osetili moralnu i materijalnu satisfakciju. Pažnja i razmevanje koje dobijate u krugu svoje porodice deluju vrlo podsticajno. Potrudite se da obradujete sve bliske osobe na neki neuobičajeni način.

Energija koja osvaja. Horoskopski znaci koji nikada ne staju

dnevni horoskop

Blizanci

U zavisnosti od ličnog interesovanja i motivacije koju imate, osmislite neka nova ili modifikovana rešenja koja će vam donositi najbolje razultate. Potrebni su vam raznovrsni diplomatski maniri ili kompromisna varijanta, kao uspešna formula koja donosi korisne i dugoročnije rezultate. U ljubavnom životu uživate u raznovrsnim situacijama. U odnosu sa voljenom osobom sve postaje moguće, kada se vaša osećanja i misli preklapaju.
dnevni horoskop

Rak

Uz dobru procenu mogućnosti i pravilan izbor saradnika relativno brzo možete da ostvarite svoje ciljeve na poslovnoj sceni. Ponekad morate delovati energično ili ultimativno u društvu saradnika. U svom prepoznatljivom maniru umete da osvajate simpatije na različitim stranama. Kada ste dobro raspoloženi, imate utisak da su vam dostupne najbolje mogućnosti i tada obično birate neku dominantnu ulogu pred svojim partnerom.

 

dnevni horoskop

Lav

Jasno vam je da okolina od vas očekuje da se neprekino isktičete sa posebnim rezultatima i da uvek ostavljate neki veličanstveni utisak. Trenutno postoje neke komplikovane okolnosti sa kojima ćete morati da se suočavate u hodu, bez predaha ili odlaganja. Posebno vam prija porodična harmonija i nečije prisustvo, jer na takav način možete da ostvarite bolju psihološku ravnotežu. Stalo vam je da usrećite voljenu osobu i spremni ste na svaku vrstu ljubavnog izazova.

Horoskop do 9. novembra

dnevni horoskop

Devica

Delujete vrlo energično pred svojom okolinom i uspevate da uskladite različite poslovne interese. Stalo vam je da većinu stvari držite pod strogom kontrolom, kao odraz svog poslovnog prestiža ili stila izražavanja. U veličanstvenoj kombinaciji izražajne mašte i zavodničkih sposobnosti pred partnerom dobijate sve što poželite.

dnevni horoskop

Vaga

U skladu sa prioritetima koje ste postavili imate svoju viziju i ne želite da prihvatite kompromisna rešenja koja vam predlažu određeni saradnici. Nemojte dozvoliti da neko otežava vaš poslovni ili društveni položaj. Iskustvo vas opominje da napravite emotivnu distancu u odnosu na jednu osobu i na neke sumnjive situacije.

dnevni horoskop

Škorpion

Zahvaljujući dobrim idjema i strategiji koju sprovodite delujete veoma ozbiljno na svoje saradnike. Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite dugoročnije poslovne interese. Umete da se nametnete u pravom trenutku i često vodite glavnu reč u pregovorima. Važno je da podstičete dvosmerne kontakte. Događaji koji vas prate u ljubavnom životu deluju ohrabrujuće. Osećate veliki emotivni zanos i zadovoljstvo u društvu voljene osobe. Prija Vam nečija naklonost.

Horoskopski znaci u izolaciji – ko “ludi”, a ko uživa

dnevni horoskop

Strelac

Neko vam daje korisne sugestije koje lako možete da primenite prilikom rešavanja ozbiljnih pitanja. Potrudite se da pravilno dozirate svoj stvaralački impuls sa zajedničkim interesima, kako biste na najbolji način uskladili razlike koje postoje u mišljenju ili iskustvu. Trenutno prispitujete svoj odnos sa bliskom osobom u želji da se što bolje razumete. Imate utisak da vam partner uskraćuje određene informacije iz vama potpuno nepoznatih razloga.

Horoskop do 9. novembra

dnevni horoskop

Jarac

Delujete energično u susretu sa saradnicima i postavljate nove zahteve u očekivanju da sve teče po vašim parocenama. Ipak, preteranim isticanjem ličnih zahteva pobuđujete različite komentare među saradnicima. Potrebno je da imate „široke vidike“ u svakom pogledu. Ljubavne razmirice prihvatite kao prolaznu fazu, jer sve se svodi na novi podsticaj ili na dobar impuls koji vas vodi ka emotivnom zbližavanju sa partnerom. Oslonite se na svoje „skrivene adute“.

dnevni horoskop

Vodolija

Imate dobar predosećaj i uspeh vam se nalazi na dohvat ruke. Najviše će vas obradovati finansijsko poboljšanje i bolji materijalni standard. Ne samo da imate dobre poslovne procene već dobijate i novi broj pristalica, tako da u većini situacija prolazite lakše ili bolje od drugih. Osećate da se nalazite na emotivnoj prekretnici i rado prihvatate razne izazove. Ljubavni događaji koje naslućujete imaju svoju neobičnu draž i ispunjavaju vas pozitivnim raspoloženjem.

dnevni horoskop

Ribe

Delujete kao osoba, koja nema vremena za neke površne susrete ili za događaje koji se ne uklapaju u vašu sferu interesovanja. Bolje je da se ponašate što umerenije, jer svojim energičnim ponašanjem kod nekih saradnika podstičete različite reakcije i negodovanje. Stalo vam je da svojoj porodici i voljenoj osobi priuštite više radosti u zajedničkom životu. Sreća je da kod njih nailazite na topao prijem i na razumevanje. Prijaće vam nečija emotivna pažnja.
astrolook.com Guliver/getty images