Veliki mesečni horoskop za mart: Zbog loše komunikacije naoružajte se tolerancijom

by | februar 29, 2020

Šta nam zvezde donose za mart 2020. godine pročitajte u nastavku

Ovan

Piše: Astrolog Helena Cupac email: [email protected] FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

dnevni horoskop

Dragi Ovnovi, tranzitni Mars se nalazi u vašem prirodnom polju karijere i pozicije ali i reputacije, tako da ćete biti vrlo aktivni kada je u pitanju poboljšanje svega navedenog. Trudićete se da ostavite odličan utisak na okolinu i veliki broj pripadnika vašeg znaka će dobiti i bolju poziciju tokom narednih tridesetak dana. S druge strane, imaćete utisak da neko podriva vaš autoritet, ali ipak nemojte reagovati s obzirom na to da je moguće da je to samo vaš subjektivni osećaj. Ukoliko ste zauzeti, u strastvenom ste odnosu sa voljenom osobom, međutim, nekada to može da preraste u jednu vrstu sukoba, a razlog će naravno biti nerazumevanje, tako da budite taktički, ukoliko možete. Slobodni pripadnici vašeg znaka daju prioritet polju posla i ostaje vrlo malo vremena za ljubav. Druga polovina meseca daje priliku za novu romansu. Zdravlje je stabilno, ali su moguće povrede

Bik

dnevni horoskop

Dragi Bikovi. već na samom početku meseca. od petog marta, tranzitna Venera je u vašem prirodnom polju ličnosti što će vam omogućiti harmonične odnose sa okolinom, a ova planeta će praviti povoljne aspekte sa ostalim planetama u zemljanim znacima, odnosno u znaku Jarca, tako da ćete sve ono što započnete sada, posebno u drugoj polovini meseca, uspeti realizovati. Mogući su novi prilivi novca i razmišljaćete kako ga na pravi način uložiti. Što se tiče ljubavi, ukoliko ste slobodni, ovo je period kada vam ljubav može doslovno biti ispred nosa, samo je neophodno da obratite pažnju, a zauzeti pripadnici vašeg znaka su u harmoničnom odnosu sa voljenom osobom bez obzira na to što ste u bliskoj prošlosti bili u napetom odnosu. Zdravlje je stabilno, ali povedite računa o unosu hrane u organizam jer možete imati probleme sa šećerom u krvi.

Blizanci

dnevni horoskop

Dragi Blizanci, vaša vladajuća planeta je u retrogradnom hodu, što znači da ćete i dalje imati utisak da stojite u mestu i da nikako ne možete da krenete napred, međutim, nemojte da vas ovo demorališe, već se držite nekih poznatih obrazaca. Ne slušajte ono što okolina govori, jer su moguće dezinformacije. Na polju ljubavi, ukoliko ste zauzeti, ovo je mesec u kojem će vladati strasti u odnosu u kojem se nalazite. Jedan deo Blizanaca će razmišljati o proširenju porodice, dok će se drugi, zajedno da voljenom osobom, posvetiti rešavanju zajedničkih dugovanja. Slobodni pripadnici vašeg znaka, u prvoj polovini meseca imaju priliku da se vrate nekadašnjem partneru, a od petnaestog marta je moguća tajna veza sa nekim koga poznajete preko prijatelja. Na polju zdravlja, veoma ste umorni, zato izdvojite malo vremena za sebe.

Najbolje i najgore kombinacije majke – ćerke

Rak

dnevni horoskop

Dragi Rakovi, tranzitni Mars se u narednih trideset dana nalazi u vašem prirodnom polju međuljudskih i partnerskih odnosa, što će nekim pripadnicima vašeg znaka doneti sukobe u odnosu sa kolegama ali i sa nadredjenima tako da je jako važno da budete taktični i da ne padate na provokacije, ali ono što je sigurno jeste da ćete biti i izazvani, možda čak i u ličnom smislu. S druge strane, ovo je period u kojem ćete videti materijalizaciju nekadašnjih započetih planova, u smislu postizanja dobrih rezultata. Ništa nije palo s neba, ovo je produkt vašeg velikog truda iz prošlosti. Na polju ljubavi, mogući sukobi sa voljenom osobom zato se držite po strani a slobodni pripadnici vašeg znaka će biti isprovocirani, na pozitivan način, od strane dve osobe i moguć je ulazak u vezu. Zdravlje je stabilno.

Lav

dnevni horoskop

Dragi Lavovi, i dalje naporno radite, s tim što ćete sada zaista i videti rezultate truda koji veoma dugo ulažete u polje posla. Veliki broj planeta koje se nalaze u ovom vašem prirodnom polju omogućava da jasno postavite nove ciljeve, a sada će se ukazati prilika da deo obaveza prepustite nekome na koga se možete osloniti i kome verujete. Ovo je neko ko će na pravi način moći da vas isprati bez greške. Ipak jedan deo pripadnika vašeg znaka će odlučiti da okrene novi list i da sreću okuša na nekom drugom mestu. Na polju ljubavi, zauzeti pripadnici vašeg znaka će imati nekih nesporazuma u odnosu sa voljenom osobom, iz razloga što ćete se oboje čvrsto držati svojih uverenja i nećete biti raspoloženi za kompromis. Slobodni pripadnici vašeg znaka su na pragu romanse sa osobom koja ima kvalitete zemljanog elementa a privući će vas stabilnost koju vidite. Mogući problemi sa kostima i sa zubima.

Devica

dnevni horoskop

Drage Device, zahvaljujući povoljnom aspektu planeta u zemljanim znacima vi ćete sada malo usporiti a ovo je period u kojem ćete više uživati u plodovima svog truda i rada, nego što ćete ulagati napore u ono što radite. S obzirom na to da je vaša vladajuća planeta u znaku Riba i tokom ovog meseca jako je važno da proveravate informacije koje stižu do vas da ne bi bilo nekih nesporazuma. Ako ste zauzeti u harmoničnom ste odnosu sa partnerom, iako postoji mala opasnost da usled različitog načina komunikacije, dođe do nesporazuma. Slobodni pripadnici vašeg znaka razmišljaju o prošlosti i ukazaće im se prilika da obnove jedan odnos koji im je nekada veoma značio. Na polju zdravlja, pred vama je mesec koji će vam doneti nervozu.

Vaga

dnevni horoskop

Drage Vage, pred vama je mesec u kojem ćete se istovremeno značajno potruditi da se istaknete u okviru radne okoline a vaša vladajuća planeta u povoljnom znaku će vam omogućiti da to na pravi način i učinite. Obratite pažnju na odnos sa nadredjenima, pristupite diplomatski i imajte strpljenja, jer ćete na taj način uspeti ostvariti svoje planove bez sukoba. U drugoj polovini meseca pritisak koji ste do sada osećali jenjava i videćete kako se trud isplati. Na polju ljubavi, ukoliko ste zauzeti, budite oprezni u odnosu sa voljenom osobom s obzirom na to da je tranzitni Mars u napetom aspektu sa vašim horoskopskim znakom što može doprineti nadmetanju u autoritetu sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici vašeg znaka su na meti interesovanja vrlo ozbiljne i ambiciozne osobe, koja će vam privući pažnju ali proverite da li je ta osoba slobodna. Što se tiče zdravlja, moguće su urinarne infekcije.

Škorpija

dnevni horoskop

Dragi Škorpije, vaša vladajuća planeta je dobrom znaku i pravi odličan aspekt na vaš horoskopski znak što će vam u narednim danima omogućiti da se maksimalno posvetite svojim planovima koje ćete u velikoj većini veoma uspešno privesti kraju, odnosno realizovati i bićete zadovoljni postignutim. Finansije su vam veoma važne, iz razloga što zamislili da uložite novac u nešto što bi vam budućnosti moglo doneti veći profit, tako da ćete napraviti malu reorganizaciju na polju novca i smanjiti troškove. Na polju ljubavi, ukoliko ste zauzeti, moguće su nesuglasice u postojećem odnosu, međutim planeta harmonije i ljubavi se nalazi u vašem prirodnom polju partnerstva tako da ćete uspeti izbalansirati odnos sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici vašeg znaka, bez obzira na to koliko su fokusirani prvenstveno na posao, će u narednim danima biti u prilici svoj emotivni status promene jer će se pojaviti osoba koja odgovara vašim kriterijumima. Zdravlje je u redu.

Strelac

dnevni horoskop

Dragi Strelčevi, svu energiju ulažete u polje novca, a tokom marta meseca će mnogi pripadnici vašeg znaka dobiti priliku da poprave svoju finansijsku situaciju, međutim sigurno je da će biti i nekih troškova koji će u vama izazvati nervozu i nezadovoljstvo. Jedan deo Strelčeva će dobiti priliku za napredovanje zahvaljujući uloženom trudu u prethodnom periodu. Na polju ljubavi, ukoliko ste zauzeti, zajedno sa voljenom osobom pravite planove kako poboljšati finansijsku situaciju ali i istovremeno jedan deo vas razmišlja o novim ulaganjima koja nisu zanemarljiva a u budućnosti bi mogla doneti veći profit. Neka to za sada ostane samo plan. Slobodni pripadnici vašeg znaka posla iznenada sreću novu osobu koja će ih privući time što ima sličan stav kao i stil života. Mogući problemi sa stomakom.

 

Energija koja osvaja. Horoskopski znaci koji nikada ne staju

dnevni horoskop

Dragi Jarčevi, planeta koja predstavlja veliku snagu i energiju se i tokom ovog meseca nalazi u vašem prirodnom polju ličnosti što vam omogućava da na pravi način da provedete zamišljeno u delo. Ovo je period koji velikom broju pripadnika vašeg znaka donosi neki novi početak koji će u vremenu pokazati rezultate i zbog toga je neophodno budete strpljivi kao što ste do sada bili. Finansije se popravljaju a samim tim se popravlja i vaše raspoloženje. Izbegavajte sukobe sa okolinom. Ukoliko ste zauzeti, tokom narednih trideset dana su prisutne rasprave sa voljenom osobom, ali imajte na umu da vi možete biti uzrok istima i zbog toga je neophodno da razmišljate racionalno i da ne provocirate suprotnu stranu. Ukoliko ste slobodni, vrlo ste privlačni okolini a ujedno ste odlučili da neke stvari menjate kod sebe, u smislu ulepšavanja, a privući ćete najmanje dve osobe koje će imati konkretan pristup. Na vama je da donesete odluku šta dalje. S obzirom na to daj tranzitni Mars u polju koje predstavlja fizičko telo, budite oprezni I ne izlažite se naporima jer su moguće povrede.


Vodolija

dnevni horoskop

Drage Vodolije, finansijska situacija će vam zadavati brige zbog toga što će se pojaviti troškovi kojima se niste nadali. S druge strane, ovo će za vas biti veoma stimulativno jer ćete razmišljati o proširenju delatnosti kojom se bavite ili se ukazati prilika za još jedan paralelan posao koji vam može doneti veću zaradu. Neka to za sada bude samo plan ili zamisao u glavi, a nešto konkretnije u smislu poteza ostavite za drugu polovinu marta ili početak aprila. Ukoliko ste zauzeti, od petog marta tranzitna Venera je u izazovnom aspektu sa vašim horoskopskim znakom, što znači da će doneti varnice I nešto napetiji odnos sa voljenom osobom. Jako je važno da pokušate razumeti potrebe suprotne strane, iako će vam to sada predstavljati teret. Slobodni pripadnici vašeg znaka ljubav mogu očekivati u blizini doma ili će se novo poznanstvo desiti preko jednog člana porodice. Popravite režim ishrane iako je zdravlje stabilno.

Ribe

dnevni horoskop

Drage Ribe, tokom marta meseca planeta komunikacije je i dalje u vašem ličnosti a do desetog marta je u retrogradnom hodu što ne daje mogućnost za kvalitetan razvoj situacije kada su novi poduhvati u pitanju, a zato se posevtite starim zadacima I tekućim obavezama koje su pred vama. Obratite pažnju na komunikaciju sa okolinom da ne bi dolazilo do zabuna koja vas mogu uvesti u nepotrebne nesporazume. Na polju ljubavi, ukoliko ste zauzeti, bićete raspoloženi da razgovarate a suprotna strana će biti istog stave, međutim važno je znati da je sada potrebno biti oprezan I nenačinjati teške teme nego ih ostaviti za neki drugi period. Slobodni pripadnici vašeg znaka, zahvaljujući planeti ljubavi u polju komunikacije dobijaju priliku da kroz društvene mreže ili na kraćem putu započnu interesantan odnos koji će za vas biti intelektualno veoma stimulativan. Što se tiče zdravlja, obratite pažnju na alergije koje mogu ubiti izazvane stresom.

Autor: Helena Cupać
Foto: Guliver/Gettyimages