Ishrana Dženifer Lopez: Iznenadiće se kad čujete koje dve namirnice latino diva nikada ne jede

by | maj 21, 2020
ishrana dzenifer lopez

Dovoljno je da bacimo pogled na Instagram profil poznate pevačice i glumice, gde imamo prilike da vidimo njene fitnes rutine, koje za rezultat imaju besprekoran izgled, te da nam bude jasno i zbog čega ishrana Dženifer Lopez nastavlja da intrigira. Kao što je već poznato, ova lepotica je veoma disciplinovana i rigorozna kad je reč o ishrani (sećate li se kad je punih 10 dana živela bez šećera i ugljenih hidrata uopšte?), a sada je njen lični kuvar Kelvin Fernandes otkrio još zanimljivosti o navikama latino dive. Naime, Kelvin je s fanovima Džej Lo podelio koje to dve namirnice ona nikako ne želi da vidi na svom tanjiru. Iznenadićete se! (Pročitaj: Želite da imate telo poput Dženifer Lopez, pratite ove korake)

Iako je veoma zdrav i ukusan, na „crnoj listi” poznate pevačice našao se – losos.

– Dženifer ne voli losos, tako da ako ga pripremam za njenu porodicu, uvek moram da spremam i neku drugu ribu za nju – rekao je Kelvin.

– Ona jednostavno nije ljubitelj ni teksture ni ukusa lososa – objasnio je Fernandes.

Dženifer Lopez, takođe, nikako ne voli da jede ni bobičasto voće. Šok, zar ne? Međutim, kako njeni 12-godišnji blizanci, Maks i Ema, obožavaju ove vrste voća, poznata mama uvek ih ima u „kućnoj ponudi”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Ishrana Dženifer Lopez

Šta to onda čini sadržaj frižidera Dženifer Lopez i njenog verenika, bivšeg bejzbol igrača, Aleksa Rodrigeza?

– Gazirana voda, jaja, ćuretina, voće i povrće, poput spanaća, krastavca i celera za pravljenje zdravog smutija – rekao je Fernandes. (Pročitaj: Pet tajni šminkanja Dženifer Lopez koje je čine mlađom)

Fernandes kaže da je bio jako nervozan kad je počinjao da radi s novim poznatim klijentima, ali s vremenom je naučio njihove navike, zahteve i prohteve. Oni, kako kaže, obavezno vole da započnu svoj dan „zelenim sokom“.

– Mislim da je Dženifer i Aleksu jako bitno da uvek imaju zalihe hrane. Veoma im je važna doslednost, međutim – to svima koji rade za njih čak olakšava posao.

Zanimljivost: Dženifer ne voli da oko sebe ima hranu koja će joj praviti zazubice, ukoliko je na restriktivnom režimu, pa se tako jednom prilikom zakačila s Fernandesom, kad joj je tokom dijete, pre nastupa na Super Bowl-u, stavio pirinač na sto. (Pročitaj: Zdrav recept za francuski tost poznatog nutricioniste ulepšaće vam jutro)

– Sledećeg dana me je prozvala: „Kelvine, poslužio si mi pirinač”, na šta sam joj odgorio kako je za obrok takođe bila poslužena i piletina i salate. Onda sam je i „prozvao”, u smislu kako je ona ta koja je bukvalno zgrabila pirinač!

– Nakon te situacije, Dženifer i ja imamo dogovor da njoj služim poseban tanjir s hranom, a da ona nikako ne zaviruje u ono što ostali ukućani jedu – objasnio je Fernandes, prenosi womenshealthmag.com.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

lepotaizdravlje.rsGuliver/Getty images