Brahmi ulje: Magično ulje za kosu za kojim je poludeo ceo svet!

by | 18 juna, 2019

Ovo ulje spada u poslednja otkrića svih beauty blogera a direktno utiče na rast i gustinu kose. Indijke su širom sveta poznate kao dame sa najlepšom kosom koje odlikuju prelepe i guste vlasi! Verovatno ste pitale šta to imaju ove žene u genima i da li specifično podneblje ima neki uticaj na njihov kvalitet kose? Odmah da vam kažemo- moguće da ima!

Čarobna formula koja čini čuda za kosu se krije u prirodnom Brahmi ulju, koje direktno utiče na rast i gustinu kose. S obzirom da se ovo ulje koristi i kod gubitka kose, istorija je iznova dokazala da ova praksa koju su stari narodi sprovodili, zaista ima velike zdravstvene blagodeti.

Brahmi ulje se pravi mešanjem same Brahmi baze sa kokosovim uljem (koje mora da bude čisto), a zatim se smesa nanosi na kožu glave i kose. Može se primeniti direktno na kosu ili kao vrelo ulje za masiranje temena glave. Kada se primenjuje ovo ulje, ono hladi kožu glave i smanjuje svrab i iritaciju. Brahmi ulje umiruje kožu glave i poboljšava stanje kose za samo nekoliko nekoliko nedelja!

Kliknite na sledeću stranicu…

Pozitivna dejstva Brahmi ulja za kosu:

1. Smanjuje opadanje kose

Brahmi ulje hrani koren, zadebljuje kolikulu dlake i ubrzava rast kose. Ulje takođe pomaže u jačanju folikule dlake.

2. Tretira oštećene krajeve

Brahmi ulje vraća izgubljeni sjaj kose. Prirodna hemijska jedinjenja pružaju dlaci sva neophodna svojstva zbog čega se smanjuje šansa za nastanak rascvetalih krajeva. Kosa dobija bogat volumen.

3. Sprečava nastanak peruti

Brahmi je veoma delotvoran u hidrataciji kose. Ovo ulje pomaže u rešavanju zdravstevenih problema, poput suvog temena kože, svraba i peruti.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje