Frizura svih vremena je punđa Odri Hepbern

by | 31 maja, 2011

Frizura svih frizura je punđa kakvu je nosila Odri Hepbern u filmu „Doručak kod Tifanija“, pokazalo je istraživanje britanskih frizera. Poželjne su i Merlinkine platinaste lokne, kao i takozvana „Rejčelka“, frizura Dženifer Aniston iz serije „Prijatelji“.

Punđa koju je Odri Hepbern nosila u kultnom filmu Doručak kod Tifanija proglašena je najuticajnijom frizurom svih vremena u istraživanju britanskih frizera.
Naime, anketa je pokazala da mušterije najviše traže upravo tu frizuru, daleko više od kratkog boba Viktorije Bekam ili „Rejčelke", tj. frizure koju je Dženifer Aniston nosila u seriji Prijatelji.
Na drugom mestu najtraženijih stilova je platinasta ondulacija Merilin Monro, a na trećem kratki friz najslavnije mršavice Tvigi.

Četvrtu poziciju zauzela je jedna „Animirana" frizura – crvene lokne male sirene Arijel iz popularnog „Diznijevog" crtaća.
U stopu je prati „Rejčelka" Dženifer Aniston, na šesto mesto liste sleteo je "Bob" Viktorije Bekam, a sedmi po popularnosti je stil dugih smeđih lokni pop pevačice Čeril Kol.
Preostala tri mesta pripala su jarkocrvenoj frizuri ritam i bluz pevačice Rijane, „Nularica" Demi Mur u filmu Dži Ej Džejn i frizura Eve Longorije u seriji Očajne domaćice.

 

Tagovi: