Frizure koje vole muškarci

by | 9 jula, 2011

Jači pol ostavićete ove sezone bez daha ukoliko primenite trikove holivudskih zvezda. Jednostavne i pomalo neuredne varijante, koje podsećaju na rok i pank stil dominiraju crvenim tepisima, a uz malo truda možete da zasijate kao Megan Foks, Hilari Daf ili Niki Rid.

Kada su frizure u pitanju, trendovi se sve brže menjaju, ali za razliku od mode, nema apsolutnih hitova već izgled prilagođava senzibilitetu, obliku lica i kvalitetu kose osobe.
Ove sezone su u svetu frizura moderne jednostavne i neuredne varijante, koje pomalo podsećaju na rok i pank stil. Za njihovu popularnost najzaslužnije su poznate lepotice.

Pre nego što se upustite u izbor novog izgleda za leto, savetuju stručnjaci, zavirite u Holivud, jer glumice, to jest njihovi timovi znaju da od kose naprave detalj vredan pažnje.
Svaki muškarac kod Megan Foks prvo primeti zanosne obline i sočne usne, ali isto tako i njenu glatku, sjajnu kosu koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
Tajna frizure kakvu ima zanosna glumica jeste volumen. Na vlažnu kosu nanesite proizvod za volumen, a zatim je fenirajte okruglom četkom srednje veličine. Krajeve blago uvijte i pustite da padaju na vrat i dekolte, savet je frizera.

Jači pol podsvesno privlači kosa koja izgleda čisto i zdravo. Glumica Ana Faris je pravi primer devojke čija frizura pokazuje da njena vlasnica ima uravnoteženu ishranu i dobro zdravlje.
Urednu frizuru poput Anine imaćete ako pre feniranja na polusuvu kosu nanesete sprej za zaglađivanje i fenirate širokom ravnom četkom.
Neke devojke definitivno ne bi trebalo da se kriju iza duge kose, pogotovo ako imaju prefinjen izgled poput glumice Dženifer Godvin.
U vlažnu kosu utrljajte penu i tokom sušenja formirajte prstima ležeran razdeljak. Ovlaš pokupite kosu, podignite je i pričvrstite ukosnicama.
Suptilnu dozu glamura frizeri toplo preporučuju u formalnim prilikama, ali i onda kada želite da ostavite utisak. Opuštena varijanta punđe kakvu voli Hilari Daf ističe njeno lice i neke od najzavodljivijih delova tela, kao što su vrat i ramena
Za senzualan izgled poput njenog natapirajte prednje pramenove, isprskajte ih lakom i prebacite unazad. Ostatak kose sakupite u rep, vežite gumicom i obmotajte jednim pramenom.
Junakinja filmskog serijala Sumrak saga Niki Rid izgleda jednostavno i elegantno. Kosa koja pada preko njenog lica, daje joj mladalački izgled kojim pokazuje da je bezbrižna i opuštena.
Da bi se mladići okretali za vama, pre feniranja nanesite serum za zaglađivanje i kosu fenirajte ravno. Pokupite je u nizak rep i nekoliko prednjih pramenova ostavite da padaju oko lica.
Dobitna kombinacija Amerike Ferere je univerzalna frizura, koja je pogodna za sve oblike lica, a istovremeno nosi dozu glamura. Ovo je jednostavan način da izgledate lepo i elegantno.
Ukoliko želite takvu frizuru, napravite razdeljak sa strane i začešljajte kosu ka potiljku, sakupite u rep i učvrstite gumicom, na koju možete da dodate i ukrasnu šnalu. Ne zatežite suviše čvrsto, jer ćete uništiti volumen.

Kada mlada glumica Mišel Traktenberg želi da izgleda ultrazavodljivo, od frizera traži uvojke koje muški pol lako uoči.
Mladalački i opušteni izgled postići ćete tako što šire pramenove (oko sedam santimetara) celom dužinom isprskate lakom, a onda tankim uvijačem ugrejete. Kosu na kraju treba pokupiti u rep i učvrstiti gumicom.

 

 

 

Tagovi: