Frizure za 2023: Evo koji hair trendovi će prednjačiti tokom naredne godine!

by | 17 novembra, 2022
Frizure za 2023

Frizure za 2023. već polako postaju važna stavka u pretrazi na Internetu. Mi ozbiljno shvatamo hair trendove, jer ne bismo želeli da vas odvedemo na krivi put. Evo šta će biti popularno tokom naredne godine, kada je stilizovanje kose u pitanju. 

Boje, krojevi, dodaci i stilovi koje hair profesionalci najavljuju kreću se od ukusnih (medena plavuša) do nostalgičnih (vraća se bočni rub), i jedva čekamo da se priključimo! Dakle, bez daljeg odlaganja, dozvolite nam da vas upoznamo sa trendovima kose za narednu godinu!

Frizure za 2023.

Razdeljak sa strane

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)


Pripremite se Gen Z: zvanično je ponovo era „sa strane“. Bočni razdeljci se vraćaju, upareni sa ženstvenim mekim stajlingom i puno mekih pokreta. Šišanje u trajnijem bočnom stilu je takođe dobar izbor. Bočne šiške se vraćaju. Duge „zavesa“ šiške i prebačene preko bočnih delova biće takođe veliki za 2023. godinu.

Frizure za 2023- bob inspirisan 70-im

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JO BAKER (@missjobaker)


Veliki bob trend za 2023. je omaž najhladnijem kroju 70-ih. Ovaj bob će veliki trend, a fokusira se na sečenje prednjih uglova, što frizuri daje zaista cool ivicu. Podseća na izgled koji je Mick Jagger nosio 70-ih. U pitanju je androgeni, razigran, neverovatno kul i definitivno drugačiji pogled na bob od onoga što je viđeno proteklih sezona.

Medena plavuša

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christian Wood (@cwoodhair)


Čini se da „kul“ i „kremasto“ nisu naše modne reči za plavuše za 2023. Stvaramo živopisnije tople boje u odeljenju za plavuše će biti hit tokom naredne godine. Toplije, bogatije boje prirodnog izgleda savršene su za leto. Razmislite o finim prirodnim pramenovima i supermekom mešanom sa balaiage tehnikom kako biste oponašali prirodni efekat letnjeg sunca na kosu.

Frizure za 2023- Šiljasti stilovi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vincent Oquendo (@makeupvincent)


Imate kraću kosu? Pokušajte da budete šiljastiji, a manje glatki. Sa nedavnih modnih revija možete videti da se punk vratio u mdou. Punk je prilično buntovnički pokret i razmišljajući o tome kroz šta je svet prošao u poslednje vreme, vidimo kako je sve više buntovničkih hair stilova. Mislimo da ćemo videti kako se šiljasta kosa vraća, donoseći onaj grunge izgled. Navedeni punk stil može se bolje postići  tehnikama stilizovanja nego šišanjem i bojama. Razmišljajte o ovome u smislu teksture: više „pomeranja“ u odnosu na lude boje kose.

Zastarele frizure: Ove hair stilove nemojte više nikada isprobavati!

 

Kesten brineta

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikki_Makeup (@nikki_makeup)


Toplina je i za brinete! Čvrsta, bogata kesten smeđa potpuno je nova osvežavajuća dimenzija za sve dame smeđe kose. Ovo je ujedno i odličan način da začinite svoju dublju nijansu, posebno tokom toplijih meseci u 2023. godini!

 

 Frizure za 2023- Kaskadne lokne


Kovrdže nastavljaju da napreduju; samo će naredne godine imati dodatnu dužinu. Prihvatanje prirodne teksture kose još uvek je u trednu! Naredne sezone lokne će biti duže inspirisane Juliom Roberts tokom devedesetih godina.

Glazirane čvrste materije

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Frances Culpo (@oliviaculpo)


Spoiler alret: blok boje (sa glavnim faktorom sjaja) će biti ogroman hit, posebno za plavuše i brinete. Čvrsta, sjajna boja koju stilisti nazivaju „dvostruko stakljenom“ će biti veoma popularne u 2023. Čvrsta završna obrada daje kosi bogatstvo i dubinu. Volimo tonove brineta u ledenoj čokoladi i duploj čokoladi.

Frizure za 2023- Cool bakar

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christian Wood (@cwoodhair)


Bakarna vladavina će blagosloveno trajati do 2023. godine, međutim, providniji, hladniji tonovi dolaze u fokus, što rezultira više ružičasto-crvenih nijansi od narandžasto-crvenih. Ispiranja boja u kestenjastim i crvenim tonovima i dalje će biti popularna opcija. Puno ružičastih bakar crvenih nijansi izgledaju apsolutno prelepo i to je boja kojoj ćemo se radovati u narednom periodu.

Biksi frizura

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELSEY DEENIHAN FISHER (@kdeenihan)


Ne možete da uspostavite vezu između boba i piksi? Ni ne morate! Zalizani biksi (biksi je naziv za kombinaciju bob i piksi šišanja) biće ogroman trend! Prisutno je više definicije osnovne linije u ovakvim krojevima, tako da postoji oblik oko prednje strane kako bi se istakle određene karakteristike i oblasti. Takođe, postoji potreba i za oštrim, šik „bikie“ krajevima koji pružaju savršen finiš.

Frizure za 2023- feniranje kose

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ALLAN AVENDAÑO (@allanface)


Bounce se vratio! Udaljavamo se od talasa bez napora i teksture i prihvatamo više feniranja. Cilj je uglačani izgled koji naglašava sjaj. Zamislite Rejčel i Moniku iz „Prijatelja“. Zdrava i napeta kosa nikada ne izlazi iz mode, a redovno šišanje je ključ za održavanje svežeg izgleda.

Šnale za kosu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CLAMPED (@clamped_ph)


Čuvene „clamp clips“ će nastaviti da budu popularne u 2023. A sve su veće i sve više približavaju nostalgiju 90-ih. One nam daju  skoro francuski nabor na leđima. Samo zategnite kosu i izvucite prednje delove za moderan look.

Lepota i zdravljeyuriyzhuravov/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; PeopleImages/IStock/Getty Images Plus via Getty Images;

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.