Letnje frizure: Budite stilizovane i na +40! (Video)

by | 4 avgusta, 2022
letnje frizure

Ove letnje frizure pomoćiće vam da izgledate besprekorno, čak i tokom paklenih vrućina. 

Leti, praktične frizure, koje su usput i stilski urađene, vrede više od zlata. Naime, kao što već i same znamo, leti nam je najteže da stilizujemo kosu, ma koliko se trudimo. Pa ipak, to ne znači da ne postoje načini da ipak izgledamo besprekorno i tokom letnji vrelina. Evo naših predloga kako to da postignemo.

Letnje frizure

Francuska pletenica

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Who wants a braid? (@lostinbraids)

Ovaj „obrnuta“ riblja kost idealna je za letnje dane. Pravi se poprilično jednostavno, a konačni izgled je zaista fantastičan. Plete se tako što se pramenovi stavljaju jedan na drugi, a ne na vrh. Uz malo prakse i te kako možete postati master ove frizure.

Letnje frizure- punđa s volumenom

Obična punđa, tokom dana, gubi gustinu i oblik. Ali uz pomoć pomagala, kao što je „krofna“ odnosno debela gumica za punđu, možete napraviti elegantnu i urednu frizuru koja će trajati ceo dan.

Vežite kosu u čvrst rep, pa kroz njega provucite krofnu. Zatim rasporedite kosu prekokrofne i učvrstite gumicom. Preostale pramenove pažljivo umotajte i pričvrstite ukosnicama, ukoliko za time ima potrebe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pia Diehl Make Up Artist (@piadiehlmakeup)


Možete napraviti i neurednu punđu ukoliko to više volite. Postupak je isti, samo pramenove namotajte oko gumice, a krajeve nemojte pričvrstiti.

Dupli rep

Ova frizura sjajno pristaje i talasastoj i ravnoj kosi. Podelite kosu horizontalno, pa vežite gornji deo u rep. Zatim rep pokupite s ostatkom kose te vežite gumicom. Odstojanje između dva repa bi trebalo da bude malo, jer ćete tako dobiti gustinu.

Pomoć asesoara

Svoju punđu (elegantnu ili messy) možete začiniti vezivanjem marame ili ešarpe. Tako ćete dobiti sasvim novu verziju obične punđe.

Letnje frizure- grčka pletenica

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MICHIKO BOORBERG (@michikoboorberg)


Umotajte pletenicu zajedno s trakom ili zavojem. Dobićete nesvakidašnju frizuru koja se veoma lako pravi.

Lepota i zdravljeJorge Aguado Martin/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.