Najveći hair trendovi za leto 2023. koje morate isporbati!

by | 31 maja, 2023
najveći hair trendovi za leto 2023

Ovo su najveći hair trendovi za leto 2023. koje definitivno treba da isprobate!

Kako ući u leto sa stilom? Ako pitate Vogue beauty tim, sve je u promeni hair stila, bilo da je izmena razdeljka ili dramatična promena frizure. Bez obzira na vaše preferencije, potražili smo inspiraciju za ovo leto i verujemo da vas naše ideje neće ostaviti ravnodušnim. Vreme je za promene!

Najveći hair trendovi za leto 2023

Volumen 90-ih


U poslednje vreme, nostalgija za velikim frizurama inspirisanim 90-ima je u porastu, pa samim tim ne čudi što će ovo biti i letnji trend za ovu godinu. Slojevi u kosi stvaraju pernatu teksturu i puno dodatnog volumena i pokreta, a da nisu previše grubi, dajući neuređen, glamurozan izgled.

Čupava moderna tarzanka

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @katejandl


Već se mnogo poznatih dama isprobalo u ovom hair stilu, uključujući i Zendayu kao i Bellu Thorne. Frizura je laka za održavanje, izgleda glamurozno i pogodna je za kovrdžavu, gustu kao i za tanku kosu. Stoga ne čudi što će biti hit i ovog leta.

 

Najveći hair trendovi za leto 2023- Neobavezna punđa

Ovaj tip punđe nikako ne izlazi iz mode i to sa razlogom. Odličan je izbor za vrele letnje dane, pogodna je za sve tipove kose i izgleda fantastično za bilo koju priliku.

Zalizano


Ovakav tip frizure idealan je za bad hair day ili za dane kada nam je kosa masna, a ne stižemo da je operemo. Varijacija na temu je bezbroj, kako za kraću tako i za dužu kosu.

 

Blunt bob

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mirva (@hairbymirva)


Tupo ošišan bob je kraća frizura isečena u ravnu liniju na krajevima. Bobovi su dokazali da prevazilaze vreme sa njegovim beskrajnim varijacijama. Jedna od popularnijih verzija boba je kratki tupi bob jer su to frizure bez slojeva.

Lepota i zdravljeangel_nt/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; Wirestock/iStock/Getty Images Plus via Getty Images