Nikada ne gubite kontrolu uz ULTRA CONTROL

by | 16 decembra, 2016

Mnoge dame se svakodnevno suočavaju sa neposlušnom kosom koju je teško obuzdati. Sada postoji rešenje. Sasvim nova linija preparata Taft ULTRA CONTROL pomoći će vam da savršeno ukrotite svoju kosu uz pomoć svoje inovativne formule laka i pene za kosu.

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Foto: Promo

Foto: Promo

Zahvaljujući snažnom efektu učvršćivanja, vaša frizura će potrajati i do 24 sata prilikom različitih vremenskih uslova.

Sve više žena opisuje svoju kosu kao neposlušnu i sklonu kovrdžanju jer njihove frizure pri visokoj vlažnosti i kišnom vremenu, lako gube formu i počinju da menjaju prvobitni oblik.

Ovo je sada stvar prošlosti, polimeri u novoj liniji za oblikovanje kose, ULTRA CONTROL, pomažu da se stvori čvrsta mreža oko svakog vlakna dlake kako kosa ne bi promenila svoj prvobitni oblik. Inovativna 3u1 tehnologija zasigurno uspeva da ukroti neposlušnu kosu i bez napora je održava ravnom i glatkom.

Foto: promo

Foto: promo

Pena ULTRA CONTROL MOUSSE savršen je proizvod za početak oblikovanja frizure i najbolje je naneti na vlažnu kosu nakon pranja. Zatim, lak ULTRA CONTROL HAIR LACQUER pruža savršeni rezultat i ultra-snažno dejstvo tokom 24 sata. Bilo na vetru, kiši ili suncu, neposlušna kosa će ostati savršeno oblikovana uz Taft ULTRA CONTROL.

Tagovi:

Jedno reagovanje na “Nikada ne gubite kontrolu uz ULTRA CONTROL”

  1. Vesna V kaže:

    Da ne izgubimo kontrolu nad svojom kosom tu je Taft Ultra Contol.I kosa više neće postati neposlušna.Nego jako poslušna i onakva kakva želimo da bude.Savršena.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.