Pletenica konjski rep je novi trend sa TikToka koji neumoljivo osvaja hair scenu!

by | 21 jula, 2022
pletenica konjski rep

Pletenica konjski rep najnoviji je u nizu TikTok trend koji, na našu sreću, veoma lako možemo da iskopiramo.

TikTok bjuti trendovi su prava definicija „hit and miss“. Ponekad su nam od koristi (kao trik s rumenilom koje prikriva podočnjake), a ponekad zaista ne želimo da ih isprobamo jer su u najmanju ruku bizarni.

Najnoviji u nizu TikTok trend jeste spoj pletenice i konjskog repa i na našu sreću ovaj look je veoma lako postići, naravno ukoliko imamo dovoljno dugu kosu. Mada, i u ovom slučaju postoje rešenja- hair ekstenzije.

Pletenica konjski rep

Pletenice su se nedavno vratile u modu svakako i nosimo ih na različite načine. Sa druge strane, kosa vezana u konjski rep nikada nije ni izašla iz mode. A influenserke su odlučile da spoje ova dva trenda u jednostavnu, a vrlo efektnu frizuru, idealnu za leto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hair Galore (@hairgalorenyc)


Trik za postizanje ovog looka krije se u gelu (i to popriličnoj količini). Gel će načiniti od repa dovoljno glatko „platno“ za stvaranje. Nakon što ste nanele gel na koren, napravite razdeljak na sredini, a zatim kosu začešljajte unazad. Češljajte sve dok ne pokupite i poslednju vlas. Zato glatku i zalizanu kosu vežite u rep.

Ispletite pletenicu i kraj vežite gumicom. Na kraju, na kosu nanesite lak, kako bi frizura bila postojanija. A sve neposlušne vlasi zaližite uz pomoć stare četkice za zube.

Lepota i zdravljeistinaJovanovic/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.