Razbarušena ili glamurozna, uvek je senzualna

by | 26 juna, 2011

Osim na crvenom tepihu, punđa može biti savršen izbor frizure i za plažu, kupovinu ili žurku. Strogo začešljana ili mladalački razbarušena, klasična ili ukrašena šnalicama i cvetićima, punđa je hit ove sezone.
Omiljena frizura svih nevesta, veličanstvena punđa, dobila je armiju novih fanova ove sezone! Naime, ovakav stil nošenja kose veoma je popularan, što zbog svog otmenog izgleda, što zbog prijatnosti koju pruža tokom vrelih letnjih dana.

Prema rečima majstora češlja, ni tehnika pravljenja punđe ne mora da bude previše komplikovana.
Dovoljno je da kosu uhvaćenu u rep uvijate, a zatim je tako uvijenu smotate na temenu oko zamišljene ose i pričvrstite malim, ali jakim šnalicama.
Osim glamuroznih punđi, koje su rado viđene na crvenom tepihu, ove sezone popularne su i mladalačke, blago razbarušene, koje mogu biti dobar izbor i za manje formalna dešavanja – odlazak na plažu, u kupovinu ili na žurku.

Ni poznate dame nisu ostale imune na novi trend – Dženifer Lopez, njena imenjakinja Dženifer Lav Hjuit i Eva Longorija samo su neke od njih.
Strogo začešljana ili razbarušeno-kovrdžava, centrirana ili sa strane, klasična ili ukrašena cvetićima, punđa je frizura koja pruža mogućnost prilagođavanja stilu onoga ko je nosi.

 

Tagovi: