Revalid akademija: Kako rešiti problem opadanja kose?

by | 23 septembra, 2022
revalid akademija

Informacija važna za sve koji se muče sa problemom opadanja kose: nedavno je za stručnu javnost održana prva Revalid akademija, sa osvrtom na dijagnozu, tretmane i najsavremenije proizvode.

Lepota i zdravlje za Ewopharma.

Normalan ciklus rasta dlake podrazumeva rast, odmor i opadanje. Osobe koje imaju zdravu kosu gube između 70 i 100 dlaka dnevno.

Kada problem s opadanjem kose postaje ozbiljan?

Gubitak veći od ovoga može izazvati proređivanje kose ili ćelavost. Potrebno je obratiti pažnju na to da li je ovaj proces kratkotrajan ili se dešava u dužem vremenskom periodu, jer se opadanje kose javlja kao jedan od prvih simptoma kod oko 100 različitih bolesti. Ukoliko opadanje kose traje u dužem periodu važno je konsultovati lekara i farmaceuta.

Šta je Revalid akademija?

Poslednjeg vikenda u avgustu za stručnu javnost je održana Revalid akademija koja se bavila opadanjem kose kao centralnom temom sa osvrtom na dijagnozu, tretmane i najsavremije proizvode.

Oživite svoju kosu pomoću Revalida.

Stručnjaci iz cele zemlje su se usaglasili da tretman Revalid proizvodima daje do sada klinički najbolje rezultate. Farmaceuti i lekari su podelili svoja znanja i iskustva sa željom da pacijentima obezbede najbolji tretman kada je opadanje kose u pitanju.

Šta je važno znati o Revalid proizvodima?

Revalid je švajcarska linija proizvoda protiv opadanja kose, koja se sastoji od tri proizvoda. Šampon i serum služe za tretiranje kose spolja. Zahvaljujući aktivnom sastojku – Redensylu, kosa će nakon tri meseca svakodnevne primene imati do 28.000 novih dlaka, što je potvrđeno kliničkim ispitivanjem. Kapsule predstavljaju negu koja će vašu kosu ojačati iznutra i sadrže optimalne koncentracije vitamina, minerala i aminokiselina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Revalid Serbia (@revalid_serbia)

Plus: Beleške sa Revalid akademije

Tokom prve Revalid akademije lekari – specijalisti dermatologije i plastične hirurgije i farmaceuti iz više apotekarskih ustanova, bliže su se upoznali sa Revalid linijom protiv opadanja kose. Katarina Andjelkov MD PhD, specijalistkinja plastične i rekonstruktivne hirurgije i vlasnica BelPrime Clinic govorila je o najnovijim dostignućima u oblasti lečenja alopecije različite etiologije, kao i o planiranoj Revalid studiji koja će se u narednom periodu sprovesti u Srbiji. Mr ph Milica Cvejić iz AU Lilly Drogerie govorila je o značaju uloge farmaceuta u prepoznavanju problema opadanja kose.

Pročitajte i… Opadanje kose – 3 moćna saveznika koja će vam pomoći da rešite ovaj problem

Promo / Revalid

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.