Stilizovanje bob frizure: najbrži načini da dobijete potpuno novi izgled!

by | 14 oktobra, 2022
stilizovanje bob frizure

Oh, bob svi volimo zato što je tako jednostavan za održavanje. Istina, ali ponekad ta jednostavnost dosadi i poželimo promenu. Stilizovanje bob frizure? Evo kako se to radi

 

Nije samo duga kosa ta koja pruža bezbroj mogućnosti za stilizovanje. Iako bob sa šiškama može da deluje kao unfirmno i nezanimljivo rešenje, u stvari postoji bezbroj varijacija koje možete da napravite kada nosite ovu frizuru.

 

Stilizovanje bob frizure: 5 neodoljivih frizura

 

Nemarni talasi

Ovo je frizura rezervisana za bob srednje dužine – kosa mora da dopire bar do pola dužine vrata. Ona je izuzetno moderna i unosi malo oštrine i trenda u vaš izgled. Sve što vam je potrebno jeste pegla za kosu i sredstvo za zaštitu kose od toplote. Svaki talas formiraćete peglom, počev od korena kose ka vrhovima.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dylus (@_dylus_)

 

Razbarušeni bob

Povratak u osamdesete je odličan način da promenite frizuru, bez puno znanja o stilizovanju kose. Sve što vam je potrebno su fen, okrugla četka i volja. Koristite veliku četku u potezima od korena ka vrhovima vlasi, odižući svaki pramen od vlasišta kako bi dobio na volumenu. Na kraju stilizujte prednje pramenove, a potom ih razbarušite pod jakim strujanjem iz fena, najpre toplim , a zatim hladnim.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rachel Williams (@rachelwstylist)

 

Franuski bob

Još jedan retro stil  primenjiv na sve dužine bob frizure. Sve što treba jeste da uvijete kosu unutra. Nemojte preterati, naročito ako imate kraći bob, kako ne biste postigli „princ Valijant“ efekat.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gabie Godfrey (@gabie.godfrey)

 

Punđica

Kada baš i nemate vremena za puno stilizovanja ili ste promašili dan za pranje kose, ovo je idealno rešenje. Pokupite sve pramenove od lica ka ušima i vežite ih u visoki rep, a potom kosu obmotajte oko osnove i napravite punđicu. Ovo je odlična opcija ako imate šiške.

 

Skandi bob

Za neke je ovaj tip stilizovanja uobičajen, dok je za nekoga ogromna promena. Trik je da pomerite razdeljak do same ivice i da podižete kosu dok je fenirate kako biste dobili veći volumen.

Sanneberg/GettyImagesPlus

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.