Tob frizura će biti hit ove zime, a evo koje poznate dame su već prigrlile ovaj trend!

by | 3 decembra, 2022
Tob frizura

Tob frizura će, prema rečima hair stilista, biti najpopularniji izbor ove zime, a zašto, otrivamo vam u nastavku!

Frizer Alexe Chung i Sienne Miller otkrila je frizuru koju sve IT devojke traže ove zime. Najverovatnije će priszajati i vama! Naime, u svetlu popularnosti neurednih frizura i prirodnih talasa ili lokni, mnoge zvezde i uticajne osobe prave od sebe raščupanu varijaciju bob frizure, koja je takođe poznata kao „tob“.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Monica Meier-Ivancan (she/her) (@monica_meier_ivancan)

Bob je verovatno najpopularnija frizura svih vremena koja ostaje vanvremenska i podjednako odgovara u 20-im i 80-im. Međutim, ove zime, žene će nositi spektakularan raščupani tob.

Šta je tob frizura?

Sa ažuriranom frizurom pojavila se i 40-godišnja Sienna Miller. Njen frizer George Northwood takođe je zadužen za frizuru Alexe CHung. Frizure obe zvezde odlikuju se opuštenošću, lakoćom, laganim šikom, primesom rokenrola i udelom seksualnosti.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Alexa Aesthetic (@alexachungaesthetic)

Za razliku od uobičajenog boba, tob nudi neravnomeran rez, nekoliko slojeva i blago čupave šiške. Tako se, zajedno sa uobičajenim klasicima, dobija sveže i relevantno štivo. Kada je u pitanju dužina, Northwood kaže da je zima savršeno vreme da skratite kosu.

Ova sezona nije dugi bob, moji klijenti su gladni nečeg novog i traže pristojne frizure koje se ističu“, kaže Geogre. Prema njegovim rečima, kratki ekspresivni bob dobro ide uz oba džempera sa visokom kragnom i spektakularnim izrezima.

„Ovaj teksturirani bob je vaš najbolji dodatak sam po sebi – možete da nosite jednostavnu haljinu i frizura će biti najspektakularniji ukras“, primetio je on.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jenny Coombs (@jennycoombsmakeup)

Najlepša stvar kod toba je što ne zahteva mnogo stilizovanja i što se može uraditi sa minimumom proizvoda za kosu. Osušite kosu „na grubo“ ili da je raščupate sa glavom nagnutom napred kako biste svojim pramenovima dali prirodnu teksturu sa raščupanim efektom. Koristite samo malo kreme za stajling kako bi frizuri dali osećaj živog sjaja i odvojenosti.

Kratki klasik je univerzalno besplatan. Može da suzi crte lica, dajući tankoj kosi gustinu i volumen koji je čini tako pogodnom za nošenje žena svih uzrasta.

Sienna Miller nosi neuredan bob sa teksturiranim šiškama, dok Alexa Chung nosi kosu sa razdeljkom na sredini bez šiški. Ali Elizabeth Olsen ima razdeljak na stranu, postižući malo više tačnosti, ali i dalje ne čineći stajling previše uglađenom, ostavljajući meku raščupanu kosu.

Stilizovanje bob frizure: najbrži načini da dobijete potpuno novi izgled!

lepotaizdravlje.rsDimitrios Kambouris / Staff via Getty Entertainment; Frazer Harrison / Staff via Getty Entertainment; Rich Fury / Staff via Getty Entertainment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.