Tvor kosa se vraća u modu, a Kylie Jenner ju je već isprobala!

by | 29 septembra, 2022
Tvor kosa

Tvor kosa, specifičan način farbanja, vratio se u modu, a među prvima Kylie Jenner isprobala je ovaj hair trend. 

U tradiciji mlađe sestre Kim Kardashian, Kylie Jenner je nedavno srušila internet svojim najnovijim snimanjem naslovnice za „CR Fashion Book“ , sa odećom inspirisanom I2K i Harajukuom. Njen look je imao različite varijante, uključujući halter top, sjajne ombre usne i beli teksas set koji služi kao pozadina za projekcije tabloidnih članaka. Ali pogled zbog kojeg smo se zaustavili je njena crveno- crna prugasta kosa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CR Fashion Book (@crfashionbook)

Šta je tvor kosa?

Za neupućene, tvor kosa (skunk hair) uključuje živopisno blokiranje boja, sa dve boje visokog kontrasta jedna pored druge. Ono što je sjajno u vezi sa ovim trendom je to što je veoma ličan i možete da blokirate boju na koji god način izaberete— Billie Eilish je to uradila sa neonsko zelenim korenima, dok se Bella Hadid okušala u trendu sa crvenim i smeđim tonovima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jesus Guerrero (@jesushair)


Kylie Jenner se odlučila za krupnu tvor kosu, noseći crnu periku sa jarko crvenim prugama. Njena ravna kosa, slojevi u hime stilu i tupe šiške naglašavaju različite boje—s obzirom da superravna frizura praktično nema senku, reflektori su isključivo usmereni na suprotstavljene crvene i crne nijanse.

Ova frizura, uparena sa punim usnama i tankim obrvama, predstavlja potpunu kulminaciju beauty sveta Y2k, kada su hiljade ljudi žudeli za šminkom Pamele Anderson i legendarnim platinasto plavim i crnim prugastim pramenovima Christine Aguilere. Sa takvim oštrim kontrastom boja u njenoj kosi, Jenner dodaje rizičan štih inače strukturiranoj frizuri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jesus Guerrero (@jesushair)

Kako postići ovaj look?

Naravno, lični stil postaje raspoloženiji kako dolaze jesenje i zimske sezone, tako da ćete možda poželeti da se u ovome isprobate sami. Ovaj trend je kul i oštar, za početak, tako da vi postavljate pravila. Možete je održavate na mnogobrojne načine. Možete da se odlučite za svetle ili neonske pramenove na vrhu kose za smelu frizuru po hladnom vremenu ili da dodate „peekaboo“ pramenove za opciju niskog rizika. A ako želite niste ljubitelj farbanja kose, bez brige—probajte kredu za kosu ili šarene ekstenzije za fiksiranje da biste ušli u ovaj trend sa niskim ulozima.

Kako nositi perike: Najuspešniji primeri direktno od dama sa A liste!

 

Lepota i zdravljeRich Fury / Staff via Getty Entertainment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.