Vratite zdravlje i sjaj suvoj i oštećenoj kosi!

by | 14 juna, 2012

Dercos, specijalizovana linija Vichy proizvoda za negu kose i vlasišta, bogatija je za nove proizvode koji hrane i obnavljaju suvu i oštećenu kosu. Dercos hranljiva linija za regeneraciju sadrži tri proizvoda – šampon, balzam i masku s keratin kompleksom i probranim prirodnim uljima, koji suvoj i oštećenoj kosi vraćaju zdravlje i sjaj.

 

Površinski sloj služi zaštiti kose, ali izložen je brojnim štetnim činiocima iz okoline (sunce, vlaga, zagađenost) i različitim mehaničkim postupcima (češljanje, pranje, sušenje, učestali hemijski tretmani), usled čega se tanji, a gornji sloj vlasišta postaje sve otkriveniji. Keratin, koji čini ovaj sloj, intenzivno se gubi iz vlasi i dovodi do njihovog slabljenja. Kosa gubi sjaj, mekoću i elastičnost. Postaje neravna, teško se raščešljava i brže mrsi. S prelaskom granice krhkosti, počinje i da se lomi. Posledica: suva i zamršena kosa koja sklona lomljenju.

Dercos, specijalizovana linija Vichy proizvoda za negu kose i vlasišta predstavlja inovaciju: Dercos hranljiv linija proizvoda za regeneraciju, koji suvu i lomljivu kosu pretvaraju u zdravu! Novu liniju proizvoda odlikuje dvostruki hranljivi regenerativni koncentrat: keratinski kompleks koji nadoknađuje gubitak prirodnog keratina, i tri ulja iz prirodnog izvora koji jačaju i omekšavaju rascvetale krajeve, umiruju vlasište i kosi vraćaju vitalnost.

Linija sadrži tri proizvoda:

  • Dercos hranljivi šampon za regeneraciju (1.361 din): prvi korak do zdrave kose
  • Dercos hranljivi balzam za regeneraciju (1.577 din): za negu neishranjene suve kose.
  • Dercos hranljiva bogata maska za regeneraciju (1361 din): izuzetna nega za veoma suvu i oštećenu kosu.

Tagovi: