Barbie volumen: Predivni ženstveni talasi koje nosi Gigi Hadid

by | 6 juna, 2023
Barbie volumen

Na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Kanu, Gigi Hadid pokazala je kako nosi čuveni Barbie volumen inspirisan holivudskim frizurama.

Budući da je jedan od najvećih svetskih supermodela, pomalo je šokantno što se Gigi tek ove godine prvi put pojavila u Kanu. Ipak, oduševila je sve prisutne vrhunskim izgledom kose i velikim talasima sa mnogo volumena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Njen frizer Dimitris Giannetos otkrio je kako je tačno kreirao njenu frizuru.

Barbie volumen: Predivni ženstveni talasi koje nosi Gigi Hadid

Stajling Gigi Hadid na festivalu

Hadid je na crveni tepih zakoračila u bež haljini brenda Zac Posen sa dekolteom bez bretela koja je poptuno pripijena uz tela. Model haljine ima “lažne bokove” koji podsećaju na izgled crtanog karaktera Jessica Rabbit. Njena stilistkinja Mimi Cuttrell dodala je ovom izgledu Jimmy Choo cipele, kao i dijamantsku ogrlicu, narukvicu i minđuše, i to sve od Messika Jewelry brenda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Messika (@messikajewelry)

Njeno debitantsko pojavljivanje na Filmskom festivalu u Kanu izgledalo je kao dolazak filmske zvezde iz Holivuda ali istovremeno je izgledala potpuno opušteno. Veliki talasi na kosi stvaraju savršeni balans između bezvremenske i savremene elegancije.

Kako postići Barbie volumen korak po korak?

Postoji mnogo načina za stvaranje klasičnih holivudskih talasa – ali njen frizer se odlučio za nešto potpuno drugačije. On kaže da je štedljivo koristio proizvode jer je želeo da kosa Gigi Hadid izgleda prirodno i živahno. “Da bih dodalo malo sjaja, na kosu sam naneo regenerator koji se ne ispira. Želeo sam da zadržim prirodnu meku teksturu kose netaknutom, tako da sam količinu proizvoda koju sam koristio sveo na minimum.”

Nakon toga, Giannetos je isfenirao svaki pramen posebno kako bi obezbedio ravnomerni volumen, a zatim je svaki deo uvio u lokne. On je objasnio: “Ostavio sam kosu da odstoji i osuši se nekoliko minuta, a zatim sam skinuo ukosnice i očešljao kovrdže. Da bih završio izgled, malo sam natapirao koren kose, a kosu sam spustio na stranu.” Konačni izgled je imao zadivljujući Barbie volumen, zajedno sa teksturom i predivnim talasima koji izgledaju kao da se Hadid upravo probudila sa savršenom kosom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mimi Cuttrell (@mimicuttrell)

Miljana Momirović Pascal Le Segretain/Staff/GettyImagesEntertainment