Stilske frizure 2023: Ovih 5 hair stilova nose trendseterke!

by | 7 februara, 2023
Stilske frizure 2023

Trend za stilske frizure 2023. su nam ovog puta postavile Francuskinje. Francuzi su poznati po svojoj eleganciji i konciznosti, što znači da prateći trendove koje oni postavljaju, ne možete loše izgledati.

Stilske frizure 2023: Pet frizura koje ćete stalno nositi

Frizure koje su ove godine u trendu su zapravo vrlo jednostavne i zbog toga će nam postati omiljeni deo celokupnog looka. O kojim frizurama je reč?

Dugi bob

Klasični bob je jednostavan za održavanje, a pritom osvežava vaš izgled. Sjajno je što dugi bob izgleda odlično i u kovrdžavoj varijanti. To vam daje mogućnost da u zavisnosti od ekskluzivnosti događaja na koji idete, birate i varijantu dugog boba koju želite da nosite.

 

Pletenice

Francuski blogeri veoma vole ovu frizuru. Lako se prave, a ne oštećuju kosu. Uostalom, postoji ogroman broj kombinacija frizura sa pletenicama tako da imate veliku slobodu da se eksperimentišete sa svojom kosom. One će izgledati moćno ako ih zavežete u visok rep ili ih ispletete od korena do kraja. S obzirom na mogućnosti sa pletenicama, nije čudo što  spadaju u stilske frizure 2023. Ipak, jedina stvar koju Francuzi ne vole kod pletenica jeste ukrašavanje trakama. Zapamtite, ključ je u eleganciji.

Razbarušene stilske frizure 2023

Lepi nemar je ono što Francuskinje obožavaju. Sve što rade odražava seksualnost i estetiku. Da biste postigli ovaj look, skupite kosu na potiljku, uvijte je i popravite ukosnicama. Izvucite nekoliko haotičnih pramenova. Takođe, možete i prvo uviti pramenove, pa je potom skupiti.

Skupljena kosa u rep

Da! I repovi spadaju u stilske frizure 2023. Ukoliko imate dugu kosu, verovatno ih često nosite. Ali važno je u kojim prilikama i kako ih nosite. Na primer, visoki ravni repovi su idealni za poslovne večere.

Šiške

Francuske trendseterke se udaljavaju od strogih formi i okreću se nežnosti. Šiške čine crte lica mekim samo ako su raščupane i asimetrične. Pocepane šiške su zbog toga pravi izbor jer se dobro izgledaju na bilo kom obliku lica.

Možda ste ispratili trend stilskih frizura 2023. a da to niste ni znali. Ako to nije slučaj, svakako možete da se isporbate u promenama frizure i budete u korak sa najnovijim trendovima.

KrisCole/GettyImagesPlus, dimid_86/GettyImagesPlus, Jeff Spicer/GettyImagesEntertainment