Svi trendovi i antitrendovi frizura za 2023. na jednom mestu!

by | 20 februara, 2023
antitrendovi i trendovi frizura za 2023

Ovo su svi trendovi i antitrendovi frizura za 2023! Saznajte šta je moderno prilikom šišanja, nijansiranja, stilizovanja kose i koje ti frizure nikako ne bi trebalo da birate ove godine!

 

Svi trendovi frizura za 2023:

 

Naglasak na teksturi

Teksturne frizure daju licu šarmantnu ležernost. Ambasadori mode više nisu zainteresovani za ravne i glatke linije, bar kada je kosa u pitanju. Višeslojna tekstura i lagani kreativni nered stvaraju osećaj da je stajling napravljen na brzinu. Pored toga, kombinacija različitih tekstura u jednoj frizuri sve je češća na modnim pistama.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nunzio Saviano (@nunzio_nyc1)

Ravne šiške

Ravne šiške su se direktno iz dvehiljaditih vratile u modu. Ovakve šiške se mogu odlično kombinovati sa bob frizurom, ali i sa dugom kosom. Postoji prostor za eksperimentisanje kako bi ste svom izgledu dali individualnost – sami birajte slojevitost, gustinu šiški za pravi utisak.

Cipal

Na vrhuncu su i cipali – šiške, kratka kosa na temenu i blago pokrivene uši. Kontrast dužine i nestandardne frizure daje smelost izgledu.  Ova opcija je pogodna za devojke sa zaista gustom kosom. Ali, po želji,  i devojke sa tankom kosom takođe mogu nositi ovu frizuru, a volument mogu dodati posebnim sprejevima.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HNB (@hnb_salon)

 

Najmodernije boje za kosu 2023.

Prirodna plavuša

Izbegavajte hladne i opredelite se za tople nijasne. Mnoge opcije, poput šampanj plave boje omogućavaju vam da izaberete optimalni ton za vašu kožu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ARIN AKIN | HAIRSTYLIST (@manetamer_arin)

Pastelne nijanse

Pastelne boje su takođe u modi. Obratite pažnju na delikatne nijanse roze, plave, zelene, narandžaste, pa čak i žute. Takva boja kose će stvoriti imidž romantične, kreativne devojke. Slobodno isprobajte nove nijanse, ali obratite pažnju na svoj podton kose kada birate boju.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Barbie (@nickiminaj)

Blok farbanje

Farbanje kose po blokovima (pola u jednu, pola u drugu boju), omogućava vam da radikalno promenite frizuru. Ovakva smela opcija će odgovarati devojkama koje se ne plaše da budu u centru pažnje i žele da provedu 2023. uživajući u novom, trendi izgledu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lynda Luz Chavez Galicia (@lyndadidit)

 

Stilizovanje kose u 2023:

Bočni razdeljak

Uz pomoć bočnog razdeljka, možete vizuelno izdužiti lice i stvoriti zanimljiv naglasak. Ali, prvo morate kod kuće eksperimentisati sa dubinom razdeljka. Jedan trik: da biste održali gustinu kose duž linije razdeljka, menjajte mu ugao nekoliko puta mesečno. Štaviše, ovo će vam otvoriti neke nove opcije za stilizovanje!

Talasi

Trend talasa se vraća, mnoge zvezde, uključujući Beyonce, Niki Minaj, plene fanove gracioznim frizurama sa ovom teksturom. Zahvaljujući talasima, ne samo da možete dodati volumen kosi, već i osvežiti izgled, učiniti ga lakšim i bezbrižnijim. Ova tekstura je savršena za zabave.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Holly Rounding (@hollyroundinghair)

Retro stil

Retro moda seže sve do sofisticiranog izgleda Marilyn Monroe. Hiper volumen, velike, koketne lokne – sve ovo daje sliku ženstvenosti i utisak blage misterije. Da biste upotpunili stajling,  koristite svetle ukosnice.

 

Pažnja – antitrendovi frizura u 2023!

 

Glatki rezovi na bobu ili  dugoj kosi

Ne treba svaki milimetar frizure meriti lenjirom, jer lakoća i kreativna prirodnost postaju sve popularnije. Čak je bob poželjno strukturirati, oslobađajući se pravih linija.

Kosi bob

Bob koji je skraćen na potiljku i dug u blizini lica je definitivni antitrend. Ova opcija više ne izgleda moderno, iako je jedno vreme bila popularna.

Farbanje u hladnim nijansama

Hladne nijanse su kapriciozne, mogu lako da skliznu u neželjeni deo spektra. Pritom, zahtevaju da vaš ten bude bled, a onda se u riziku da dodate svom licu koju godinu više.

victoriaandreas, Jnemchinova, nadophotos, sanneberg, Vitaliz Smulskiy,