Zaustavite kazaljke na satu: Kako do glatke, blistave i podmlađene kože lica?

by | 9 maja, 2023

Ukoliko ste poput  nas, onda ste stalno u potrazi za što delotvornijom beauty rutinom. Zato je naše pitanje dana: Kako do podmlađene kože lica?

U ovom užurbanom vremenu, sve je teže pronaći vreme za sebe. Nega je postala brzinska rutina, ne obraćamo pažnju na sve neophodne korake da zadržimo što duže mladalački izgled. Dakle, ako je vaš cilj da odložite znake starenja, stručnjaci predlažu da što pre počnete pravilno, informisano i strpljivo da negujete svoju kožu. Spolja ali, i iznutra. Kako?

Kako do podmlađene kože lica?

Hranite se zdravo, spavajte dovoljno, šetajte, štitite se od sunca… Posebno je važno da pažnju obratite na predeo oko očiju, s obzirom da je tu najtanja koža i da prva pokazuje znake starenja.
Kada kupujete proizvode za negu, pre svega kremu, pročitajte koje sve sastojke sadrži. Kvalitetne kreme za negu područja oko očiju morale bi da imaju veće koncentracije aktivnih sastojaka koji posebno ciljaju fine linije, natečenost i tamne krugove. Pored toga, one su formulisane sa nižom molekularnom težinom od hidratantnih krema, što znači da mogu bolje da prodru u delikatnu oblast oko očiju.

Da li je Protinol najbrži put do podmlađene kože lica?

Kompanija Avon, koja se već 136 godina bavi lepotom, na spisak od preko 1000 patenata razvijenih u najsavremenijim laboratorijama – upisala je i revolucionarni Protinol™. Višestruko nagrađivani i nosilac prestižne Edison nagrade, Protinol™ pospešuje dva tipa kolagena koji hidratizuju kožu, smanjuju podočnjake i natečenost, i na taj način se uspešno bori protiv znakova starenja.
Kroz svoju Anew liniju, Avon menja pravila igre u podmlađivanju i procesu starenja kože jer, Protinol™ – aktivni sastojak svakog proizvoda iz ove linije, podstiče proizvodnju dva tipa kolagena koji koži pružaju primetnu punoću, volumen i čvrstinu. Protinol™, kao jedinstvena kombinacija aminokiselina i ekskluzivno naučno otkriće, pomaže u održavanju savršene ravnoteže.

L&Z preporučuje:

Nova Avon Anew Renewal Power krema za područje oko očiju Najnoviji proizvod iz Anew linije obogaćene inovativnim Protinolom™ je krema za područje oko očiju, pogodna za sve tipove kože, tonove i uzraste. Savršena je za sve one koji žele da se pozabave višestrukim
znakovima starenja, sa posebnim akcentom na tretiranje osetljivog područja oko očiju.


Anew Renewal Power krema za područje oko očiju pruža dvostruko pojačanje kolagena – za vraćanje čvršće, glatkije kože. Među sedam moćnih anti-ageing benefita koje ona poruža, nalaze se i zaglađivanje kože, intezivno hidriranje, umanjenje finih bora i linija, čvršća koža, blistavija i jača koja licu vraća podmlađen izgled.

podmlađena koža lica

Nova Anew Renewal Power krema za područje oko očiju dostupna je u Avon brošuri od 1. maja po ceni od 990 RSD, kao i na sajtu www.avon.rs. Možete je poručiti onlajn, a stiže direktno na vašu adresu!

Avon - promo, puhhha/istock/gettyimagesplus