Ovo ne smete propustiti: Novi parfem Avon Far Away Splendoria donosi raskošni miris Bliskog istoka

by | 10 septembra, 2022
Far Away Splendoria

Novi Avon Far Away Splendoria parfem donosi ekskluzivni, prvi na svetu akord belog agar ulja. Saznajte o čemu se tačno radi, a mi smo sigurni da ćete uživati u ovom raskošnom mirisu Bliskog istoka.

Orijentalne priče prenose reči jednog arapskog kalifa koji je rekao: „Kada bih bio trgovac, trgovao bih samo mirisom agarovog drveta – tako bih, i da ne zaradim ništa, bio nagrađen njegovim neverovatnim mirisom”.

Čuveni oud, to jest agar ulje, ubraja se među skupocene i najkvalitetnije sastojke u industriji parfema, koje opisuju kao „rajski miris” ili „svetu aromu”. Neodoljivo podseća na orijent i stvara neponovljivost novog parfema koji je predstavila kompanija Avon – sofisticiranog i luksuznog Far Away Splendoria.

Inspirisan magičnim Bliskim istokom, gde je prepuštanje mirisima neodvojivi deo tradicije i svakodnevice, uz poseban spoj sastojaka,ovaj parfem pruža osećaj potpune raskoši i orijentalne bajke. U ekskluzivni miris utkan je prvi na svetu akord belog agar ulja, koji predstavlja jedinstvenu mešavinu sastojaka unikatnog mirisa, kreiranu specijalno za Avon, dok mirisna nota vanile ostavlja kremasti i umirujući utisak. Prepoznatljive note crne šljive zavodljivo spajaju ova dva sastojka i stvaraju unikatan miris.

Novi Far Away Splendoria parfem dostupan je po ceni od 1.599 dinara, od 1. septembra u Avon brošuri. Avon proizvode možete poručite online na www.avon.rs i stižu direktno na vašu adresu!

Pročitajte i… Isprobali smo čak 4 Avon noviteta: Ovu su utisci L&Z urednica

PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.