Gerovital kozmetika u borbi protiv starenja kože: Otkrijte formulu za mladost

by | 18 decembra, 2013

Starenje kože je prirodan proces, ali različiti faktori mogu ubrzati ili smanjiti pojavu bora, koje se pojavljuju kao posledica gubitka kolagena. Zbog toga je potrebno da se spreči gubitak kolagena, a to možete postići odabirom dobre hidratantne kreme, ali i ishranom.

Kreme koje su bile tajna mladalačkog izgleda, dobrog raspoloženja i vitalnosti čuvene Marlen Ditrih, Salvadora Dalija, Džona Kenedija i mnogih drugih dostupne su i na našem tržištu. Gerovital kozmetika sačinjena je od potpuno prirodnih biljnih i vitaminskih ekstrata koji osvežavaju i podmlađuju kožu. Da bi se sačuvao lep ten i mladalački izgled, krema ne mora biti skupa, bitno je odabrati onu koja odgovara vašoj koži i paziti da je tokom zimskih dana redovno nanosite na kožu.

Gerovital proizvodi su razvijeni po originalnoj recepturi prof. dr Ane Aslan koja je posvetila svoj život tražeći formulu protiv starenja. Proizvodi na našem tržištu su podeljeni u četiri palete i namenjeni su za dame od 20 godina pa do pozne starosti, tako da svako prema svom tipu kože može odabrati odgovarajuću negu.

Prvo pravilo, prilikom održavanja kože lica, pogotovo tokom zimskih dana jeste nanošenje noćne kreme, jer koža najbolje upija hranljive materije dok spavate. Tako da osim što neguje i hidrira kožu, noćna krema je najmoćniji borac protiv bora i staračkih pega. Kako biste bili sigurni da ste odabrali pravu kremu, obratite pažnju na godine, tip kože i sastav kreme.

gerovital

Linija proizvoda Gerovital H3 Evolution idealna je kako za dnevnu, tako i za noćnu negu, namenjena je damama preko 30 godina. Kolekcija sadrži kreme, mleko i tonirajuću vodu za čišćenje lica, serume kao i piling. Ovi proizvodi imaju visoku efikasnost u kombinaciji sa inovativnom formulom, namenjene su zrelijoj koži.

Pored krema, koža zahteva i uravnoteženu ishranu, koja podrazumeva dosta voća i povrća. Trudite se da ih što više unosite u organizam sveže, bez termičke obrade. Ovakav način ishrane snabdeva organizam supstancama koje su mu potrebne. Koža je najveći organ našeg tela i samim tim hrana koju jedemo se direktno ispoljava i vidi na našem licu ili rukama, jer se koža snabdeva materijama koje unosimo putem hrane. Da bi koža bila lepa i sjajna, pored adekvatne nege i krema potrebne su joj i materije kao što su vitamini, minerali, esencijalne masne kiseline.

gerplant

Proizvodi iz Gerovitral Plant kolekcije namenjeni su nešto mlađoj populaciji, odnosno damama od 20. do 45. godina. Proizvodi su na biljnoj bazi bez parabena, zasnovani su na prirodnim uljima avokada i soje.

Takođe ne možemo da kontrolišemo sve procese, ali zato postoje kozmetički proizvodi posebno osmišljeni da poboljšaju kvalitet i izgled kože. Gerovital kozmetika je razvijena prema originalnoj formuli prof. dr Ane Aslan i imaju dokazani regenerativni efekat na ćelije kože usporavajući starenje.

U Srbiji se proizvodi mogu kupiti online na stranici www.gerovital.rs, gde možete pogledati i sve dodatne informacije, kao i preko Fejsbuk strane ili direktno u predstavništvu Gerovital kozmetike na Vračaru u ulici Tome Maksimovića br. 7.

Tagovi: