L&Z preporučuje: Najbolji serum sa hijaluronskom kiselinom u 2023.

by | 31 maja, 2023
uriage h.a. booster

Hidratacija kože je prvi, ali i ključni korak u negovanju kože. Najefikasniji način da kožu održite hidriranom jeste serum sa hijaluronskom kiselinom, a mi vam predstavljamo najbolji među najboljima!

Zašto je hidratacija važna?

Vaša koža je najveći organ vašeg tela i funkcioniše kao barijera koja vas štiti od spoljašnjeg sveta. Kada je vaša koža pravilno hidrirana, izgleda puno i meko. Kada nije, može izgledati suvo ili naborano, a može se i perutati. Osim što imate onaj neprijatni osećaj zategnutosti lica, suva koža je takođe podložnija upali i infekcijama. Dehidratacija takođe može pogoršati postojeće stanje kože. Na primer, ako imate ekcem, dehidratacija može izazvati upalu. Ako imate akne, dehidratacija može učiniti vašu kožu masnijom i povećati broj izbijanja koje imate.

Važno je napomenuti da, iako je konzumiranje puno tečnosti neophodno za održavanje hidratacije, važno je i ono što jedete, a istu težinu nosi i odgovarajuća nega kože. Koža koja nije hidrirana brže stari.

Da li je serum sa hijaluronskom kiselinom najbolje rešenje za hidrataciju kože?

Ako postoji jedan sastojak za negu kože koji vas dovodi u brzu traku do hidrirane kože, to je hijaluronska kiselina. Naći ćete je kao aktivni sastojak u naizgled svakoj kategoriji proizvoda za negu kože pod suncem – serumima, sredstvima za čišćenje, hidratantnim kremama i još mnogo toga. Postoji razlog zašto je sveprisutna: ne samo da hijaluronska kiselina radi ubistveni posao kada je u pitanju hidriranje kože, već minimizira znake starenja, jer jedra, hidrirana koža čini fine linije i bore manje vidljivim. A kada želite da vaša koža zaista bude dobro hidrirana, nema boljeg sredstva od seruma sa hijaluronskom kiselinom.

Najbolji serum sa hijaluronskom kiselinom u 2023.

Uriage H.A booster serum sadrži 1,5% čiste i prirodne hijaluronske kiseline. On deluje na sve znake dehidratacije, uključujući fine bore, sjaj i zategnutost kože. Njegova udobna tekstura je ultra lagana, upija se gotovo odmah, čineći vam kožu baršunastom. Nema onog neprijatnog osećaja kreme na koži, niti prekomernog sjaja nakon nanošenja. Pod rukom je nežan, a savršenog je mirisa: bergamot i breskva, sa notom đurđevka i bazom kedra.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Uriage Srbija (@uriage_srbija)

3u1 hidratacija – jedan boost, tri efekta!

Hijaluronska kiselina, kao glavni aktivni sastojak ovog seruma, omogućava stvaranje zaštitnog filma na površini kože. Zahvaljujući tome, fine linije su zaglađene, a koža postaje sjajna i meka. Upravo ove prednosti su navele žene koje su tokom testiranja isprobavale Uriage serum sa hijaluronskom kiselinom.

Hidratacija kože

Najbolji serum sa hijaluronskom kiselinom definitivno će omogućiti da vam koža postane vlažna i to ne samo nakon njegovog nanošenja. Uriage koristi hijaluronsku kiselinu srednje i niske molekularne težina, a za vas to znači sledeće: ograničava gubitak vode iz kože, puni ćelije vlagom i daje koži tonus i elastičnost jer inicira prirodno stvaranje hijaluronske kiseline u dermisu.

Zaštita kože

Uriage H.A. Booster serum obogaćen je akvaksilom i esktraktom cveta belog sleza. Upravo ova dva sastojka omogućavaju mu da se ne zaustavi samo na hidriranju kože, već i da je zaštiti od spoljnih uticaja, zagađenja i slobodnih radikala.

Umiruje kožu

Pored svojih hidratantnih prednosti, Uriage H.A. booster serum omekšava i umiruje sve tipove kože, čak i najosetljiviju kroz kombinaciju dva ekskluzivna Uriage patenta (LN Modul i Barrier Patent) koji štite i doprinose prirodnoj odbrani kože.

Zelena kozmetika – prirodni sastojci

Uriage H.A. Booster Serum odlikuje se i eko friendly fokusom. Ne samo da dolazi u staklenoj bočici koja može da se reciklira nebrojeno puta, nego je i 97 odsto njegovih sastojaka apsolutno prirodnog porekla!

Kako se koristi URIAGE serum sa hijaluronskom kiselinom?

Ovaj serum sa hijaluronskom kiselinom je idealan za upotrebu na području lica, ali i osetljivog vratnog dela na kojima nam se prvo vide znaci starenja.

Sve što je potrebno jeste da nanesete 2 do 3 kapi seruma na lice svakog jutra i večeri, tokom svoje beauty rutine i da nežno utapkate u kožu jagodicama prstiju.

L&Z preporučuje

Uriage Eau Thermale H.A. Booster Serum

Priuštite vašoj koži istinski užitak “Termalne banje”. Ovaj serum deluje na sve znake dehidratacije kože (fine dehidratacione linije, diskomfor kože…).

Koža je nakon primene sveža, glatka, mekana na dodir. U kombinaciji sa dnevnom ili noćnom kremom intenzivno hidrira kožu.

Aktivni sastojci: 1,5% hijaliuronska kiselina, cvetni ekstrakt sleza.

Jun/iStock/GettyImagesPlus