Pronašli smo rešenje za umoran izgled kože!

by | 21 septembra, 2017

Koja žena danas ne doživljava trenutke velikog umora? Između posla i privatnog života, često je teško pronaći vremena za odmor i oporavak. Patimo od iscrpljenosti, što se manifestuje i na našoj koži koja gubi elastičnost i „zarađuje“ bore. Dodajmo tome zagađenje vazduha, neadekvatnu ishranu, višak UV zračenja i – situacija postaje još gora. Tada je vreme da posegnemo za nekim vitaminskim preparatom. Da bi nam pomogao u misiji očuvanja mladalačke i sveže kože, Vichy je kreirao Liftactiv Fresh Shot– prvi antioksidativni tretman ovog brenda protiv umornog izgleda kože.

U čemu je njegova tajna?
Imajući u vidu da svaki antioksidans ima svoj spektar delovanja, Laboratorije Vichy oslonile su se na specifičnu kombinaciju komplementarnih aktivnih sastojaka kako bi obezbedile maksimalnu efikasnost protiv oksidativnog stresa koji uzrokuje umoran izgled kože.

Vitamin C: Zvezda borbe protiv umora
Čak 15 odsto vitamina C u čistom obliku nalazi se u jednom Liftactiv Fresh Shot tretmanu. Askorbinska kiselina, koju koža savršeno upija, u 100 odsto hipoalergenoj formuli. Nužan za pravilno funkcionisanje organizma, vitamin C prisutan je u koži, gde se – hvatajući određenu vrstu slobodnih radikala – bori protiv štete koju uzrokuje oksidativni stres. Efekat ovog aktivnog sastojka ne kasni: sitne bore su ublažene, ten je ujednačeniji, a koža blistavija. Osetljiv, koliko i moćan, vitamin C se brzo kvari pod uticajem kiseonika, vode i toplote. Međutim, njegova svojstva ostaju netaknuta tokom 10 dana tretmana.

Vitamin E
Deluje u duetu sa vitaminom C, a jedan obnavlja drugog. Umiruje kožu, štiti je od zagađivača iz vazduha i smanjuje znakove umora.

Neohesperidin prirodnog porekla
Sa vrlo širokim spektrom delovanja protiv slobodnih radikala, bori se protiv upale, sprečava oštećenja prouzrokovana UV zračenjem i stimuliše obnovu epidermisa. Plus: Čini kožu blistavijom, čvršćom i glađom.

Polifenoli primorskog bora
Zadužen je za ujednačeniji, blistaviji ten i čvršću kožu.

Vichy mineralizovana termalna voda
Čak 16 kliničkih istraživanja istaklo je sposobnost Vichy termalne mineralizovane vode u jačanju prirodne odbrane kože. Osim toga, ona je učvršćuje i čini blistavom.

Fragmentisana hijaluronska kiselina: Kraljica punoće
Male veličine putuje u unutrašnje slojeve epidermisa izglađujući kožu i čineći je vlažnijom, elastičnijom, a sitne bore manje izraženim.

Foto: PR

Kako se Liftactiv Fresh Shot koristi?
Svakog jutra, tokom deset dana, nanesite četiri do pet kapi ovog antioksidativnog tretmana pre svakodnevne nege. Tokom njegove primene, nemojte izlagati kožu sunčevim zracima.

Kakve efekte pruža?
Koža je u trenu odmorna, boljeg tonusa i učvršćena. Klinički dokazano, nakon deset
dana, sitne bore i znakovi umora su ublaženi, a ten je blistaviji. Za dugotrajan efekat liftinga i vidljivo čvršću kožu, uz antioksidativni tretman, preporučuje se korišćenje komplementarne rutine nege iz linije Vichy Liftactiv Supreme.

Gde se može kupiti?
U apotekama, po ceni od 3.251 din.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.