Testirajte novi Garnier proizvod!

by | 20 avgusta, 2013

Garnier i magazin „Lepota i zdravlje“ pokrenuli su akciju „Pronađite savršenog beauty partnera“, gde vam pružaju mogućnost da isprobate nove Garnier proizvode za lice! Najbržih 50 čitateljki dobiće odgovarajuću Moisture Match kremu koja će im biti poslata na kućnu adresu.

Garnier1

Da biste se prijavili za učešće u akciji, sve što treba da uradite jeste da rešite test i popunite upitnik koji možete pronaći OVDE.

Isprobajte kremu i na [email protected] pošaljite svoju fotografiju i odgovor na pitanje: Zašto je Moisture Match savršen partner mom tipu kože?

Četiri čitateljke koje nam, prema mišljenju L&Z redakcije i Garnier marketing tima, pošalju najkreativniji odgovor na postavljeno pitanje dobiće priliku da se jedan dan oprobaju u ulozi Moisture Match ambasadorke, prepuste rukama profesionalnih šminkera i frizera, te poziraju ispred objektiva renomiranog fotografa. Profesionalno šminkanje, fotografisanje, kao i putne troškove obezbeđuje organizator. Imena dobitnica mejkovera biće objavljena 25. septembra na L&Z portalu i Facebook/GarnierSrbija stranici.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.