Tri jednostavne frizure za konjski rep

by | 13 marta, 2012

Kada želite originalnu frizuru a nemate vremena da stilizujete kosu, običan konjski rep je sjajno rešenje. Ne samo što ćete postići glamurozan izgled za samo nekoliko sekundi, već ćete moći i da eksperimentišete sa različitim dodacima i ukrasima za kosu.

„Uvrnuti rep“ je romantična frizura koju ćete vrlo lako napraviti. Samo uzmite pramenove sa strane i polako ih uvrćite istovremeno skupljajući još kose, sve dok ne dođete do kraja. Zatim oba pramena spojite sa ostatkom i vežite u niski rep.

Ukoliko vam treba dramatična frizura, začešljajte kosu tako da napravite veliki razdeljak sa strane (najbolje da bude u liniji luka na obrvi). Kosu zaližite i zakačite ukosnicama ukoliko imate nestašne pramenove. Rep zavežite nisko sa strane. Po želji ga možete malo natapirati ili izravnati.

Rep iz tri dela možda izgleda kao frizura koju biste nosili samo u teretanu, ali ovo može da bude i veoma zanimljiva frizura za svaki dan. Podelite kosu u tri dela po horizontalnoj liniji – jedan rep neka bude od kose u visini ušiju, drugi ispod ušiju, a treći od ostatka kose i spajajte jedan sa drugim. Najbolje je da koristite tanje gumice.

Tagovi:

2 reagovanja na “Tri jednostavne frizure za konjski rep”

  1. MIRA STEPANOVIC kaže:

    PRELEPA JE STRANICAAA <3

  2. MIRA STEPANOVIC kaže:

    :)))))

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.