Želite da vaš mladalački izgled potraje ceo dan? Izaberite Vichy Liftactiv Supreme!

by | 7 novembra, 2010

Godine nisu jedine koje odaju starost kože, već to čine i sati i dani koji prolaze. Starenje kože tokom dana je klinički dokazana stvarnost! Otkrijte o čemu se radi…

vichy 4

Samo jedan dan može ostaviti trag na ženskom licu, a znakovi starenja kože (umorne crte lica, gubitak sjaja, duboke bore, natečenost, podočnjaci i tamne fleke) postaju izraženiji. Takvo pogoršavanje izgleda kože nazivamo starenjem tokom dana. Reč je o naučnoj stvarnosti usko povezanoj sa hrono-biologijom kože. Uveče, umorna koža lica je znak njenog starenja tokom dana.

Vichy je klinički i objektivno izmerio starenje kože tokom dana: od jutra do večeri koža gubi sjaj, znakovi umora su vidljiviji, njena čvrstina se smanjuje, a bore su izraženije. Takvi znakovi mogu biti potpuno jednaki znakovima dugoročnog starenja.

Vichy je stvorio novu generaciju nege Liftactiv Supreme sa lifting efektom koji traje ceo dan – za mladalački sutrašnji dan!

vichy 3

Liftactiv Supreme predstavlja novu viziju progresivne nege koja uklanja znakove starenja u svakom trenutku kada su oni vidljivi:

  • TRENUTNO pružajući utisak glatke i ujednačene površine kože
  • TOKOM DANA pružajući svež i odmoran izgled kože sve do uveče
  • DUGOROČNO delujući protiv bora i gubitka čvrstine kože

Izazov novog proizvoda i nove tehnologije jeste ojačati otpornost kože protiv dnevnih „opterećenja“ sa ciljem boljeg sprečavanja trajnih znakova starenja.

Na kraju dana, upotrebom nege Liftactiv Supreme koža je zaglađenija, ublaženi su znakovi umora, koža je čvršća i ten vidljivo svežiji!

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.