Categories Lepota

14 beauty trikova koji će vam promeniti život

5. Puder u kamenu nanesite na kapke dva puta, kako bi šminka stajala duže

Koliko god koristili prajmer pre nanošenja senke, šminka na očima se često razmazuje. Najbolji način da sve zadržite na svom mestu jeste da i pre i posle nanošenja senke utapkate puder u kamenu, koji će šminku fiksirati na vašim očima.

6. Za prirodne trepavice koristite tanku četkicu

Da bi vaše trepavice izgledale prirodnije, izaberite maskaru koja ima malu i tanku četkicu. Pomoću ovakve četkice možete prići kapku sa svih strana i raščešljati svoje trepavice tako da izgledaju gusto i prirodno.

7. Ne čistite četkicu maskare o ivicu bočice

Da bi vaše trepavice imale pravi boom efekat, ne čistite četkicu o ivicu bočice. Trepavice bolje izgledaju kada se raščešljaju sa debljim slojem maskare od korena ka gore.

8. Stavite na jagodice sjaj umesto hajlajtera

Da biste koži dali prirodan sjaj kada ne želite previše šminke, a ipak želite da se istaknete, umesto hajlajtera, stavite na vaše jagodice tanak sloj sjaja za usne i lagano ga utapkajte u kožu. Na taj način uz vrlo malo truda izgledaćete blistavo i sveže.

9.  Iscrtajte ajlajner na gore

Ponekad se u pravljenju cat eye-a dogodi da pogrešimo, jer liniju ajlajnera vučemo ravno u pravcu našeg uveta, a ne u pravcu naših obrva. Da bismo uspeli da se usavršimo, možemo koristiti samolepljive papiriće da bi bolje definisali liniju oko oka.

Pročitajte i…Kako da vam se šminka oko očiju ne razmazuje

5 komentara

    1. Pčelinji otrov je danas apsolutni hit kod svetskog džet seta. Gvinet Paltrou je jedan od glavnih zagovornika. Ova Sting of beauty krema, sudeći po sastavu, deluje odlično. Moraću da probam

  1. Postoji veliki broj krema na trzistu. Slucajno sam i ja naletela na sting of beauty i od skoro je koristim. Zadovoljna sam efektom koji iz dana u dan daje efekat. Nije bas jeftina ali mislim da vredi probati. Preporucujem od srca a nadjite je na netu…Ima je u raznim varijantama ali je kod pro 100 healthy najbolja….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA