Categories Kosa, Lepota

3 frizure idealne ako želite potpunu promenu

Većina žena nema dovoljno hrabrosti za eksperimentisanje, bar kada je kosa u pitanju. Međutim, postoje i one malo hrabrije frizure, koje svakom bez izuzetka, savršeno pristaju. Sa druge strane, kada se odlučite da napravite promenu ne samo da se draštično menja vaš izgled, već ćete otkriti i neku sasvim novu dimenziju ličnosti, što će doprineti da se bolje osećate u svojoj koži i zračite dodatnim samopouzdanjem.

Stručnjaci tvrde da ove 3 frizure pristaju svakom obliku lica i da su izbor idealan za drastičnu promenu, sa kojom ne možete pogrešiti.

Voluminozne lokne

Lokne prirodnom igrom senki stvaraju nov oblik lica, a idealne su za romantični hair look, koji odgovara svakoj ženi. Ako želite da vizuelno izdužite lice, odlučite se za duže, blago opuštene lokne, dok ćete suprotan efekat postići sitnim loknama koje će vam kosu podići na dužinu do ramena. Osim što možete praviti različite tipove lokni, ovo je frizura koja je idealan odabir za zimu jer kosi daje volumen, koji je tokom zime nešto za čim čezne svaka od nas.

View this post on Instagram

On my way to the Revolve welcome brunch wearing a total @lacademie_ look.

Pixie cut

Ova kratka sexy i moćna frizura neverovatno pristaje svakom obliku lica. Ako imate istaknutije jagodice, preporučuje se pixie cut sa nešto dužim šiškama, koje će uokviriti vaše lice. Ako želite potpunu promenu, pokušajte sa frizurom koju niste nosili nikada do sad, a podjednako je atraktivna i u elegantnim i u casual prilikama i s posebnom dozom odvažnosti čini svaki outfit za nijansu boljim.

View this post on Instagram

Mondays amirite?

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

Lob

Duža varijanta boba je definitivno najnosivija frizura proteklih nekoliko sezona, a za njenu popularnost zaslužno je to što pristaje baš svakom obliku lica. Uz to, promena razdeljka, gotovo vam daje mogućnost da uvek imate različitu frizuru, što je za žene koje vole dinamiku, pun pogodak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA