30 dana sam pila vodu na prazan želudac i otkrila nesto čudesno

by | 19 novembra, 2016

Žene u Japanu odmah nakon buđenja piju vodu na prazan želudac. Jedna dama je odlučila da ih sledi i posle samo mesec dana rezultati su bili neverovatni.

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Naše telo se godinama menja, usporava se metabolizam, koža nam gubi elastičnost i sjaj, postajemo skloniji raznim infekcijama i virusima… To je i ova dama primetila, te je odlučila da isproba ovu jutarnju tehniku.

„Došla sam u fazu života kada sam pomislila kako ne mogu imati manje energije, lošiju kožu i kosu. Telo mi je slalo signale da ne radi kako treba. Bila sam konstantno umorna. Morala sam nešto preduzeti. Proučila sam običaj iz Japana gde žene vodu piju odmah ujutru, na prazan želudac. Odlučila sam da i ja pokušam“, rekla je.

Ovo su njeni saveti:

– Popijte četiri čaše vode odmah nakon buđenja, na prazan želudac i pre pranja zuba. Ako vam je teško popiti toliko vode, krenite s jednom čašom pa polako pijte sve više dok ne dođete na četiri čaše.

– Ništa ne jedite narednih 45 minuta.

– Ništa ne pijte niti jedite dva sata nakon doručka, ručka i večere.

Pročitajte i… Zašto bi svakog jutra trebalo da pojedete ovu voćku na prazan stomak

Šta joj se dogodilo nakon mesec dana, saznajte na sledećoj strani…

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

A ovo su promene koje su se kod nje dogodile:

– Osećala se dosta svežije i zdravije

Nekoliko dana nakon što je počela s ispijanjem vode nakon buđenja, počela se osećati nekako laganije. Kaže kako je osetila da joj se telo lakše rešava toksina.

– Ubrzao joj se metabolizam

Kaže kako je prestala osećati glad svakih sat vremena. Nestala je želja za grickalicama između obroka, osetila je da ima sve više energije.

– Izgubila je višak kilograma

Kako više nije osećala glad kao pre, jela je sve manje i rešila se suvišnih kilograma bez puno muke. Takođe, kako je imala više energije, počela je više vežbati.

– Nestala je gorušica

Pre jutarnjeg ispijanja vode, patila je od loše probave. Sve je to nestalo. Nestao je i osećaj nelagode nakon svakog obroka.

– Koža joj je počela izgledati sve lepše

Kaže kako su joj pre ljudi govorili da izgleda previše staro za svoje godine. Sada ima manje bora na licu, koža joj izgleda zdravo i blistavo te automatski izgleda mlađe.

– I kosa izgleda lepše i zdravije

Nekad joj je kosa bila vrlo krhka pa je često pucala. Na šišanje je morala ići dva puta mesečno. Sad više ne puca toliko i vrlo je sjajna.

– Nestale su urinarne infekcije

Ova žena tvrdi da joj je tretman vodom rešio urinarne infekcije bolje od bilo kakvog antibiotika. Više ne oseća peckanje dok mokri.

– Ojačao joj se imunitet

Više nije sklona prehladama kao ranije.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.