4 frizure koje će biti u trendu ove jeseni po uzoru na Instagram trendseterke

by | 19 novembra, 2019

Početak jeseni sa sobom nekako uvek donosi back to reality momenat, kada počinjemo da se opraštamo sa egzotičnim letnjim uspomenama i postepeno se pripremamo za sitne, ali primetne promene koje jesen sa sobom donosi. Na spisku tih promena, najčešće se nalazi posao, određene navike, ali neretko, na tom spisku mesto zauzima i fizički izgled, a najjednostavnija, najbrža, ali i najvidljivija promena svakako je promena frizure.

Prelistavajući instagram profile it devojaka, pronašli smo i 4 frizure, koje će biti apsolutni hit ove jeseni.

1. Bujne lokne

Ove jeseni nose se bujne i raskošne lokne, čak i one veoma sitne, karakteristične za 80-te godine. Reč je o popularnim loknama, koje ove sezone nose Beyonce i Zendaya.

@zendaya

2. Šnale za kosu

Barem jednu glomaznu šnalu za kosu, poseduje svaka od nas, ali ih uglavnom nosimo u svoja 4 zida, jer su najjednostavniji način da podignemo kosu, kako nam nebi smetala. Ipak, modeli poput Bele Hadid i Kaie Gerber nose vintage šnale za kosu u svojim upečatljivim street style izdanjima. Iako je reč o trendu koji nismo očekivali, rado ćemo ga usvojiti, s obzirom na njegovu praktičnost i jednostavnost.

@kaiagerber

3. Hair aksesoari

Ako ste jedna od romantičnih i lepršavih dama, uživaćete da svoj hair look upotpunite zanimljivom svilenom maramom, ili raskošnim rajfom. Sa ovakvim hair aksesoarima nema greške, pa ćete svaki look učiniti posebnim na svoj način.

@icannotknow

4. Razbarušene šiške + Bob

Bob ni ove jeseni ne pada u zaborav, a jedino što se s vremena na vreme menja, svakako su varijante popularne frizure, koje nosimo. Ove sezone nosiće se opuštenija verzija boba, sa neobaveznim, razbarušenim šiškama.

@littlefashioneparadise

Foto: @littlefashioneparadise

Hair saveti: Kako da lokne na ravnoj kosi opstanu tokom celog dana?Najnovije na portalu Marie Claire

Tagovi:

top

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.