Categories Lepota

4 make-up proizvoda neizostavna u kreiranju jesenjeg look-a

S obzirom da jesen polako stiže, donosimo vam proizvode koji će biti osnova svakog vašeg jesenjeg make-up look-a. Ukoliko ih već imate, biće vam mnogo lakše da ih samo izvadite iz fijoke kada za to dodje vreme. Ukoliko vam ovi proizovid ipak nedostaju u make up kolekciji, razmislite o tome da ih što pre nabavite!

Ove godine, u svetu make-up stručnjaka slavi se prirodna lepota. Pa su proizvodi koji će doneti svežjesenji make-up sve što vam je potrebno:

1. Nežno rumenilo sa shimerom

Zaboravite intenzivne bronzere do idućeg leta i zamenite ih suptilnim rumenilima u nežnim nijansama. Odlučite se za one s laganim odsjajem kako bi vam koža izgledala što svježije i zdravije.

2. Paleta senki za oči u neutralnim bojama

Ove jeseni se umesto boja vina nose neutralni zemljani tonovi s primesama ružičaste i zlatne. Uz ove ćete boje postići najprirodniji dnevni look, ali ako malo pojačate ružičastu i zlatnu, dobićete sjajan večernji look.

3. Korektor s laganom prekrivnom moći

Kako biste izbegle uvlačenje proizvoda u borice i pore, odaberite lagani korektor koji nema snažnu prekrivnu moć i nadogradite ga po potrebi. On će se bolje stopiti s vašom kožom i sakriti nepravilnosti na najsuptilniji način.

4. Kremasti ruž za usne

Intenzivne sjajeve i matt ruževe ostavite po strani i pružite svojim usnama odgovarajuću negu, koja im je potrebna u predstojećim hladnim i vetrovitim mesecima, kremastim ruževima u hladnim nijansama.

Pročitajte i…Make up proizvod uz koji ćete uvek izgledati sveže i odmorno

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu

Foto: Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA