4 omiljena beauty brenda pripadnica generacije Z

by | 17 decembra, 2019

Kada je izbor milenijalaca u pitanju, društvene mreže su apsolutni prozor u svet u svakom smislu, pa i kada je izbor beauty brendova u pitanju. Ne postoji ni jedna kampanja koja se može meriti sa preporukom iz prve ruke, influensera, a beauty trendovima je to postalo kristalno jasno. Upravo ova online reklama plasirala je nekolicinu beauty trendova u žarište interesovanja pripadnika generacije Z, a evo o kojim brendovima je reč.

1. Glossier

Emily Weiss, osnivač portala Into the Gloss, jedan je od pionira novog načina oglašavanja brenda. Glossier je tako postao brend, koji obožavaju korisnici društvenih mreža. Čitajući portal Emily Weiss i njenog beauty tima, korisnici su stekli njihovo poverenje, počeli su da slede njihove beauty preporuke, a omiljeni Glossier proizvodi definitivno su im Milk Jelly čistač za lice i Mask Duo set.

2. Milk Makeup

Reč je o relativno novom američkom brendu, koji na tržištu postoji tek oko dve godine, ali je popularnost na društvenim mrežama tolika da se lansiranje svakog novog proizvoda očekuje sa nestrpljenjem. Definitivno najpoznatiji proizvodi su Matcha tonik i multifunkcionalni Blur stik bez ulja i silikona, koji se može koristiti na području obraza, usana, ali i okoloočnoj regiji.

3. Fenty beauty

Rihanna je predstavila široku paletu make up proizvoda, koji odgovaraju svim tonovima kože i predstavila brend za koji su čuli gotovo svi i za kojim je interesovanje na tržištu sve veće i veće.

4. Kylie Cosmetics

Stvorivši svoj beauty brend najmlađa članica porodice Kardashian-Jenner je postala beauty mogul i to pre svoje dvadesete godine. Ovaj beauty prend trenutno je jedan od najprodavanijih na svetu, gotovo svaka kolekcija rasproda se u rekornom roku, a najveća pomama vlada naravno za čuvenim lip kitovima.

Foto: PR/@kyliejenner

Top 3 drogerijska ruža za usne – idealan odabir za baš svaku priliku!

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.