5 beauty trendova koje muškarci ne žele da vide na vama

by | 27 jula, 2019

Trendovi se u beauty svetu smenjuju munjevitom brzinom, a mi smo te, koje mnogim trendovima ne možemo odoleti, međutim, šta o tome misle naši partneri? Oni retko kada prate trendove i zaista malo znaju o tome, ali zato jako dobro znaju šta im se ne dopada i jasno će vam staviti do znanja, da su neke od stvari koje radite sebi pogrešne i da ste mnogo lepše kada ste prirodne i svoje.

Ove beauty trendove muškarci zaista ne vole da vide na nama i to će nam bez pardona saopštiti:

1. Jarke senke za oči

Eye look jarkih boja, vratio se na velika vrata iz 80-ih, a mnoge žene, koje su vešte u šminkanju želele su da isprobaju ovaj letnji beauty trend, međutim, muškarci više vole prirodan izgled i nude nijanse kada je make up u pitanju.

2. Sjaj za usne

Koliko god naše usne izgledale punije i lepše kada nanesemo sjaj za usne, za muškarce on predstavlja nepremostivu prepreku da poljube svoju devojku i vrlo često zamoliće vas da ne mažete usne, ako nije preko potrebno.

3. Veštačke trepavice

Svaka od nas čezne za gustim, dugim i uvijenim trepavicama, pa u posebnim prilikama posežemo za veštačkim trepavicama, kako bismo istakle oko i upotpunile make up look. Sa druge strane, muškarcima ovakve trepavice izgledaju izveštačeno i ne vole ih videti na vama.

4. Tamne boje na usnama

Ruževi boje trule višnje, braon tonova i ljubičastih nijansi za muškarce su jedno veliko ne!

5. Predugi nokti

Iako je trajni gle lak postao spas za sve zaposlene dame, jer ne moraju svakodnevno da troše pola sata na sređivanje noktiju, muškarci ne vole da vide dugačke nokte na svojoj devojci, oni vole prirodne, negovane ruke i uredne nokte normalne dužine.

Foto: @thefashionholic

Odaberite savršenu mirisnu notu za sebe prema tipu svoje kože

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.