Categories Lepota

5 ideja za manikir u duhu praznika

Praznici su gotovo pred vratima i većina žena istražuje predloge outfita i makeup-a za novogodišnju noć. Uz to, svaka žena razmišlja i o sitnim detaljima poput nakita i manikira. Zato vam danas donosimo nekoliko kreativnih ideja za praznični manikir.

1. Tufnice u bojama praznika

Ako ste ljubitelj, mladalačkih, veselih noktiju, idealan predlog su tufnice prazničnih boja. Najbolje bi bilo da preko srvenog laka, nanesete nekoliko sitnih tufnica zlatne boje, kako biste dobili pravu prazničnu euforiju na vašim noktima.

Pinterest

 

2. Pepermint nokti

Popularni su i beli nokti sa crvenim prugicama, koji neodoljivo podsećaju na šarene pepermint bombone, koje su sinonim za novogodišnje praznike.

@NAILSBYMARYSOUL

3. Zvezdano nebo

Nokti inspirisani zvezdanim nebom sve više su popularni, kako se približavaju praznici. S obzirom da je zima i da je polarna noć jedna od glavnih asociacija, beli, sedefasti lak idealan je za podlogu, dok ćete mesec izveze naneti, što ukrasnim nalepnicama, što crtanjem, ako ste tome vični.

@nail_swag

4. Nokti inspirisani novogodišnjim lampicama

Ovi kreativni nokti izgledaju veoma zanimljivo upravo zbog kontrasta, koji je u osnovnoj nude boji i glitter nijansama koje koristite za svetla lampica, povezanih crnom trakicom.

Pinterest

5. Glitter zelena

Glitter zeleni nokti su apsolutni must have, ove praznične sezone, jer neodoljivo podsećaju na samu novogodišnju jelku, a izgledaće veoma atraktivno u samoj novogodišnjoj noći.

Pinterest

1 komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA